• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Door weer en wind, ’s morgens vroeg en ‘s avonds laat, staat hij er. Iedereen kent hem, maar niemand weet eigenlijk iets over hem: de ‘rasta’ die bij Biesheuvel kauwgom verkoopt. Een fan van de man, interviewde hem en plaatste het filmpje op youtube.

De filmer heeft respect voor het werk van ‘rasta’ bij Biesheuvel en de keuze dat hij niet voor het slechte pad heeft gekozen zoals het verkopen van drugs. Hij stapt op rasta af en leert hem zo een klein beetje kennen. Het filmpje is inmiddels 5982 keer bekeken.

Filmpje door StichtingMikesa

20 reacties op “Bijna 6000 hits voor ‘Rasta Biesheuvel’”

 1. No e so merese pero tur esnan ku ta bende korant,pinda i no lubida juana tur merese mes un elogio.

 2. Een goed voorbeeld voor degenen die liever wachten tot de gebraden vogeltjes uit de lucht vallen .

 3. Orlando, eigenaar van P.K. HOPI BON MES MES,

 4. Leuk filmpje. Positief. Vaker doen!

 5. Goeie Guy! Koop altijd mijn auto voorraad bij Orlando!

 6. beste meta suikervrij op curacao denk na !!!! dat zal nooit de omzet verdubbelen or no ??

 7. Zou iemand hem ervan kunnen overtuigen om zijn assortiment uit te breiden met suikervrije kauwgom? Dan zorg ik dat zijn omzet verdubbelt ….

 8. Hij heeft helemaal gelijk, een goede instelling! Je moet je niet schamen als je goed bezig bent, werk is werk zolang het legaal is en je een schone geweten hebt. Veel mensen schamen zich als ze een beroep als schoonmaakster hebben, maar schamen moet je doen als je steelt of met illegale praktijken bezig bent.

 9. Rasta als nieuwe premier?

 10. Brother Rasta ruman, hopi bon loke bo ta hasi, riba positievo, December ma pasa banda di bo, pero ma kuminda bo gewoon si, pero nos no konose otro, pero loke bo ta hasi ta hopi bon, sigi dal bai ruman, i Dios bendishona bo cu bo yu tambe !!!!

  Forsa ruman di parti di Jacques Visser na Hulanda, (antianorobustu@hotmail.com)

 11. Poentje di Castro heeft ook een keer een uur met hem gepraat op TV. Indrukwekkend. Ook alle andere verkopers van pinda’s en de krantjes.Respet i bendishon!

 12. Een mooi filmpje. Ik koop af en toe kauwgom bij deze verkoper. Ik herinner mij nog mijn allereerste ontmoeting met hem: ik wilde hem 50 cent wisselgeld laten behouden. Dat wilde hij niet: hij wilde geen geld cadeau krijgen, maar zijn geld gewoon verdienen. Met andere woorden: hij vroeg mij in feite respect te hebben voor hem en zijn baan! Hij las mij aldus – terecht – de les! Respect!!

 13. Vanaf dag 1 direct fan van die jongen….

 14. @margret, helemaal eens hahaha goeie

  Maarre: Schottegaatweg toch 🙂 ?!

 15. respect

 16. heel leuk filmpje, inspirerend!
  Enne, Orlando: jij siert het straatbeeld 🙂

 17. @positivo. We moeten daarom de rotzooi snel opruimen zodat we positief een toekomst kunnen bouwen!

 18. Dit is een aardige jongen ik heb nu al zoveel kauwgum in mijn auto liggen, want ik houd er niet van, en toch als ik daar voor het licht sta dan koop ik het, juist omdat deze man zo positief is .

  Meer aandacht voor positieve dingen kan geen kwaad, erg goed dit.

 19. Hopi bon …….. Orlando voor president

 20. Blij dat jullie dit ook hebben gedeeld. Positieve dingen dienen meer in het nieuws te komen. Dit laat zien dat we het kunnen, maar je moet wel de juiste mindset hebben en het WILLEN. Complimenten aan @versgeperst om dit te belichten.