• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Dans, theater en komedie. Het komt deze week allemaal aan bod in La Tentashon en Theater Luna Blou. De Jacksonville University of Dance uit Florida laat haar ritmische studenten zien met een spetterende dansshow, terwijl de vrienden van Boskwiri je buikpijn van het lachen zullen bezorgen.

De Jacksonville University of Dance uit Florida is voor de tweede keer op Curaçao om een nieuwe dansvoorstelling op te voeren voor een nieuwe generatie. De studenten van de universiteit laten een moderne dans zien waar ze hun grenzen zullen gaan verleggen. Hun reis naar Curaçao biedt de studenten een kans hun talenten in andere landen en culturen bloot te leggen. De spectaculaire dansshow start morgen om 19.30 uur in Theater Luna Blou. Kaartjes kosten voor kinderen 10 gulden, volwassenen betalen 15 gulden.

Verstop je portemonnee
Het theaterstuk ‘Bo ta biba den mi potmoni’ van Juni Aniceta opent de wereld van vrouwen die achter mannen aanzitten met geld. De jonge dames worden ook wel portomonneezuigers genoemd omdat de sexy dames in de portomonnee blijven hangen totdat die helemaal leeg is. Een voorstelling over mannen die geld hebben en vrouwen die van geld houden. Zaterdag start het theaterstuk om om 21.00 uur in Theater Luna Blou. Zondag begint zowel om 15.00 uur als om 20.00 uur een voorstelling. Kaartjes kosten 27,50 gulden.

Boskwiri & Friends
De komedianten Chokoy, loloy, Dibo, Vale Croes en Boskwiri zullen met hun ‘modern stand-up comedy’ het publiek buikpijn van het lachen bezorgen. Een lachwekkende show waarbij Whitney Houston, Michael Jackson en Celia Cruz de avond openen. De avond vol humor is dinsdag om 20.00 uur te zien in Theater Luna Blou. Toegangskaartjes kosten 27,50 gulden.

Tisha
De ‘oude Wela Mateo’ van de bijna vijftienjarige Tisha runt een loterij aan huis waar ze geluk, medische tips en magische voorspellingen verkoopt aan wie het maar hebben wil. Zij verwacht dat haar achterkleindochter Tisha op een dag haar plaats zal innemen en net als alle Mateo-vrouwen vroeg kinderen zal krijgen. Maar Tisha droomt van de kansen die de wereld haar te bieden heeft. Kan zij haar toekomst in eigen handen nemen en de cirkel van tradities doorbreken ? De voorstelling ‘Tisha’ wordt dinsdag om 20.00 uur gespeeld in La Tentashon. Kaartjes kosten 25 gulden.

www.versgeperst.com