• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Kattengejank en engelenzang zijn binnenkort weer dagelijks kost bij Dolfijn FM. Na een succesvolle eerste editie van The Golden Voice, beginnen in mei opnieuw de audities voor de zangcompetitie. Dit jaar in samenwerking met R&B radiostation 88Rockorsou.

Iedereen vanaf zestien jaar die denkt een gouden stem te hebben, kan zich opgeven voor de audities. De audities van de deelnemers worden vervolgens op Dolfijn FM en 88Rockorsou uitgezonden. Luisteraars beslissen vervolgens via sms wie het verdient om door te gaan de volgende ronde.

Prijzen
Op 8 juni vindt de grote finale plaats bij Brakkeput Mei Mei. De winnaar mag zijn eigen single opnemen, geproduceerd door producers van Top Stop Music in Miami. Het zangtalent ontvangt ook een trip naar Miami om daar persoonlijk de single op te halen en nog twaalf Insel Air tickets voor het komende jaar. Iedereen die een gokje wil wagen naar de prijs, kan zich opgeven door een mail te sturen tgv@dolfijnfm.com of te bellen met 6900973.

Gilmar Freitas
Vorig jaar sleepte zanger Gilmar Freitas na een zenuwslopende strijd de titel in de wacht. Versgeperst.com liep de zanger een aantal maanden voor zijn overwinning tegen het lijf in Punda en sprak met hem over zijn passie voor muziek en de toekomst.

1 reactie op “Gouden stemmetjes gezocht!”

  1. Dios ta den nos tur I ta purba na expresa sumes dor di kada un di nos via talento ku nos tin. Sigi e drive ey i lobo ta un exito sigur. No bai tras di sen. Bai tras di bo talento e sen ta bin dimes.
    Dal bai Exito!