• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Zangeres Giovanca lichtte gisteren het podium van Brakkeput Mei Mei op. De zangeres trakteerde het publiek op verschillende moderne nummers, muziek uit het verleden en haar verhalen. Dit deed zij op zo’n charmante manier, dat het publiek van begin tot het eind aan haar lippen hing.

Het was overduidelijk dat Giovanca het heerlijk vond om terug te zijn op Curaçao, en deed haar show ook in twee talen; Nederlands en Papiaments. Zij zorgde voor herkenning bij het Papiamentstalige publiek en voor een les in de Curaçaose muziekgeschiedenis voor het Nederlandse publiek.

Interactief
De zangeres en haar band zorgde voor een interactief optreden, waarbij het publiek ongerept kon reageren op haar verhalen over haar jeugd en de helden die zij aanhaalde. Maar dat was nog niet genoeg voor Giovanca en liet het publiek opstaan uit de stoelen om te dansen, waarbij niemand stiekem kon blijven zitten. Dat het gezellig was gisteravond bij Brakkeput, was duidelijk toen de zangeres om 23.45 uur haar excuses aanbood aan de organisatoren omdat ze ruim over haar tijd was, maar toch nog even doorging.

Giovanca in Concert is vanavond nog te zien vanaf 21.00 uur in Brakkeput Mei Mei.

1 reactie op “Giovanca charmeert het publiek”

  1. Ook ik was in Brakkeput Mei Mei en zag en hoorde Giovanca voor het eerst. Het is een mooie, getalenteerde jonge vrouw en een aantal van haar songs vond ik prachtig. Ook de verhalen waren leuk, maar veel te lang en teveel van hetzelfde. Ik vond het jammer dat ze niet meer songs zong als tribute aan haar helden en dat eigenlijk haar helden en haar publiek er vooral voor haar zijn.