• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Mambo Beach zal vanaf 1 april voorlopig gesloten zijn. In verband met een verbouwing wordt de beachclub gesloten voor drie tot vier maanden, het strand blijft wel gewoon open voor bezoekers. “Het restaurant en de bar gaan helemaal plat”, laat pr-manager van Mambo Jennifer Radsma weten.

“Alles gaat een stuk naar achter”, legt Radsma uit. “Ook DolfijnFM en de winkels verplaatsen allemaal.” De verandering heeft te maken met het Curaçao Beach Resort en Boulevard die in ontwikkeling zijn op het terrein.  Het Curaçao Beach Resort bestaat uit 40.000 vierkante meter terrein en loopt van Lions Dive tot Wet ’n Wild. Er komt een grote boulevard met winkeltjes en appartementen op het terrein wat vroeger de parkeerplaats was van Mambo Beach.

Concept
Mambo Beach zal tijdens de verbouwing ook een metamorfose ondergaan. “Het wordt heel anders en een stuk luxer en moderner. Verder behoudt Mambo hetzelfde concept met twaalf concerten per jaar en de standaardfeesten. We zijn nog druk bezig met de veranderingen.” Tijdens de sluitingsperiode zal er op het strand een kleine bar zijn voor dorstige strandbezoekers. Afhankelijk van de stroomvoorziening kan er misschien ook iets gegeten worden.

17 reacties op “Mambo Beach vanaf april gesloten”

 1. Er is tijdens de nieuwbouw niet te wezen rond Mambo. Ben zelf net terug. Alleen maar stof en veel lawaai van vooral beton-werkzaamheden. Maak Curacao alstublieft niet mooier dan het is! Het klimaat en de mensen zijn top! Maar het land is een grote vuilnisbelt en lijkt op veel plaatsen op een ontwikkelingsland. Alles wat voor de toeristen bedacht is, ziet aardig goed uit, maar dan heb je het echt wel gehad. De strandtenten als Mambo en Cabana beach worden gerund door ouderwetse “Patjepejers” en die trekken nu eenmaal veel “Sjonnies”.

 2. We zijn net terug van kontiki ! Helemaal top! Ook al is mambo dicht!

 3. @He, je mag op vrijwel elk strand zwemmen.. ik weet niet waar jij woont.. enig verschil is dat je voor sommige stranden entree betaald. Dus ga aub geen dure woordjes als apartheid gebruiken als je niet eens snapt wat het inhoud!

 4. Alleen op Curacao heeft men nog apartheid op stranden. Zelfs in naderland heb je dit onzin niet. Alle stranden zijn gemeenschappelijke eigendommen van het volk. In principe mag iedereen gaan zwemmen waar hij maar wenst!
  Alle stranden zijn van het volk.

 5. @veld, bij Hemmingway (Lion Dive) kun je ook goed ontbijten, mocht je een keer niet willen ontbijten bij Cabana. Beide zijn erg goed/lekker….

 6. @Jessica Gewoon lekker ontbijten bij Kontiki zelf, bij Cabana dus! Of effe de auto pakken naar Willemstad en bij De Buuren of Wilhelmina op terras.

 7. @Jessica,
  Ik heb geboekt, bedankt voor de info.
  Nog 1 vraagje. wij hebben alleen logies geboekt, waar kun je goed ontbijten op loop afstand van ons hotel? (Kontiki Beach Resort)

 8. @Veld. no worrie! Aan hetzelfde strand zitten Wet& Wild, Hemmingways en Cabana die nog gewoon open zijn. daarnaast zijn er genoeg sites met tips, zoals http://www.restaurantsopcuracao.com/
  wel lief zijn voor ons milieu hey!

 9. @Makayu, maak je geen illusie. toerisme houdt niet de economie overeind. En het zou er ook heel riest uitzien voor Curacao als dat zo zou zijn. Toerisme is het eerste dat gaat met een economische crisis en 1 incident, zie Aruba met die Nathaly en je economie zou op de gat liggen. Verder houdt toerisme het volk dom omdat het voornamelijk laagbetaalde ongeschoold earbeiders vraagt en er weinig doorgroeimogelijkheden in een toerismecarriere zit.

  @Rignald er komen best wel claay toeristen op dat strand af, niet alelen maar johny’s en anita’s. alhoewel in het weekend ik je punt wel snap.
  Ik hoop echter ook dat @Ergernis zich er niet op verkijkt dat dat niet de doorsnee van het nederlandse volk=plebs is! (zeg niet dat hij dat wel doet)

  @hannie. @Isenia heeft gelijk. Ik hoop wel dat er uberhaupt genoeg parkeerruimte komt. Anders krijg je bij feesten dezelfde parkeer en wegsleeptaferelen als bij zanzibar.

 10. Wie kan mij helpen?

  Ik wil in mei op vakantie gaan naar Kontiki Beach Resort, nu zie ik dat mambo beach helaas gesloten is.
  Zijn er op loop afstand andere leuke barren/cafe’s en restaurantjes?
  Graag jullie reactie.

 11. @Hannie, Er is een sectie met betaald parkeren hoor.. daar letten ze wel op je auto

 12. Hopelijk wordt het weer als vroeger voordat die enge Henny er de wijsneus uit kwam hangen met zijn wansmaak, nadat hij er bij Zanzibar was uitgegooid!

 13. Als ze dan ook eens kijken naar de inbraken in auto’s vorig jaar op vakantie geweest dag 1 geprobeerd in huurauto in te breken kenteken bekend maar niks gehoord meer, dan liever JanThiel met zijn beveiliging

 14. Zal ook wel gelijk weer een stuk duurder worden dan!

 15. @Rignald:
  zeker laatste tijd niet meer durven komen want publiek is best ok en ja er komen hier relatief veel toeristen, wees blij want die houden voorlopig nog wel de economie overeind !!!!

 16. Tuurlijk. Geprivatiseerde publieke stranden die zo commercieel gerund worden dat het voor de gewone locale man niet meer toegankelijk is en slechts voor het Nederlands plebs dat hier komt.

 17. @Henk, Jan Thiel beschaafd publiek? Zijn juist de Sjonnie en anitas die er komen.. Alleen maar tattoos en vrouwen die topless zonnen.. Lijkt de Spaanse costas wel!