• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Nog een paar uurtjes en dan breekt misschien wel het spannendste moment aan in het leven van Josje en Angela. De dames staan in de finale van het Nederlandse televisieprogramma The Winner is… Premier Gerrit Schotte wenst de Curaçaose dames op zijn Facebookpagina heel veel succes.

“Josje en Angela zijn twee Curaçaose schoonheden die erin zijn geslaagd om de finale te bereiken van een zangwedstrijd die door meer dan één miljoen mensen in Nederland wordt bekeken”, laat de premier weten. De dames zijn geen onbekenden van Schotte: “In december 2010 hebben deze talentvolle jongeren hun cd ‘Ieder kind een kerstcadeau’ officieel overhandigd.”

Finale
Vorige week versloegen Josje en Angela het zangduo Lejay en Lorindo tijdens de halve finale. De Curaçaose dames bezorgden zichzelf hierdoor een plaats in de finale van het programma. De finale wordt vanavond om 20.30 uur Nederlandse tijd uitgezonden (15.30 uur Curaçaose tijd) op SBS6. Voor meer informatie en eerdere afleveringen van The Winner is… kun je terecht op de website.

5 reacties op “Schotte wenst Josje en Angela succes”

 1. Helemaal leuk meiden: heel veel succes vanuit Dushi Curacao waar iedereen met jullie meeleeft 🙂 !!

 2. Succes voor de dames, dat staat los van het feit dat het zo langzamerhand toch wel belachelijk is in deze tijd dat als er hier een lantarenpaal wordt neergezet of een stukje asfalt wordt gelegd, dat er dan een minister naast moet staan bij het in gebruik nemen.

  Sterker, als de “verantwoordelijke ” minister niet aanwezig is of geen tijd heeft voor een foto, dan gebeurt er niets, de weg blijft dicht en de straatverlichting uit, kan me nog herinneren dat de spiksplinter nieuwe tractor voor de lvv maanden heeft niets staan doen omdat ” de foto” nog niet was gemaakt met de destijdse gedeputeerde en dat was het gehanteerde excuus, toch te zot voor woorden.

  Kleinschaligheid en dorpsheid heeft best wel iets, maar er wordt hier anno 2012 te veel tijd verknoeit aan kralen en spiegeltjes handel en beinvloeding van het domme deel van het stemvee, want daar gaat het om.

 3. Leuk! Succes meiden!

 4. He he, eindelijk weer een foto van Schotte. Ik heb er vandaag pas 2 gezien.

 5. Ik zie Rutte al de andere kandidaten geluk wensen..

  Kerel houd je toch eens bezig met regering ipv je l*l achterna lopen!