• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Veel mensen waren van 2 tot en met 10 maart in de ban van het duiken. Zeven Curaçaose duikscholen en operators namen afgelopen week deel aan de Duikweek 2012. Zij boden diverse duikactiviteiten aan tegen een sterk gereduceerd tarief, waar gretig gebruik van is gemaakt.

Er hebben ongeveer honderd duikers deelgenomen aan de duikweek. De duikactiviteiten vonden langs vrijwel de hele zuidkust van Curaçao plaats. Voor iedere duiker was er wel iets wat hen aansprak. Van een introductieduik voor de beginnende duiker, tot een nachtduik op het wrak van de Superior Producer. De sportieve week werd georganiseerd door het Curaçao Duikmagazine in samenwerking met het Curaçao Tourist Board (CTB).

Duikmaand
De deelnemende duikscholen waren Dive center Aquarius, Curious2Dive, Bahia Diving, Dive charter Curaçao, The Scuba Lodge, Trunkdivers en Twin Divers. De duikers waren zo enthousiast dat deze week zeer waarschijnlijk een vervolg krijgt. Mogelijk wordt het zelfs uitgebreid tot een Duikmaand.

 

5 reacties op “Duikweek 2012 een groot succes”

 1. @ Totekki. Hij heeft wel een zwemdiploma, maar kan niet zwemmen, want het zwemdiploma heeft hij zelf gefabriceerd of hij kreeg het bij aankoop van 2 brilletjes bij optika Hakim.

 2. Ik vindt duiken altijd een groot succes op Curacao! Zeker op Kokomo Beach!

 3. Welke bedrijven hebben de heer Schotte ingehuurd als consultant?

  Lovers, Robbies lottery en Van Dis? Welke nog meer?

 4. @Bon Eye, Gerrit een duikschool, kan toch niet, hij heeft niet eens een zwemdiploma. Wat een geluk zeg dat niemand in de decompressie tank moest en dan zou ik dat Gerrit echt wel toegewenst hebben !

 5. @Bon Eye, Juist en door de lionfish is er toch niets meer te zien daar beneden..