• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Zangvogels Josje en Angela hebben zojuist de finale gehaald van The Winner is… De dames gingen in het programma de strijd aan met andere zangkoppels en wonnen veel populariteit bij het publiek. Tijdens de halve finale zong het duo de sterren van de hemel en versloeg zangduo Lejay en Lorindo.

Tijdens het programma zijn de kandidaten deels zelf verantwoordelijk voor hun lot. Ze krijgen namelijk de mogelijkheid om zelf te onderhandelen over wie er door moet naar de volgende ronde: zijn zij dit zelf of is hun talent niet groot genoeg? Wanneer een kandidaat vermoedt dat zijn tegenstander beter heeft gepresenteerd kan hij hem of haar een voorstel doen om met het prijzengeld uit de competitie te stappen. De winnaar kan uiteindelijk met één miljoen euro naar huis gaan.

Geld
Josje en Angela zijn momenteel 10.000 euro waard. Tijdens de finale kunnen ze het bedrag opbouwen tot één miljoen euro. Wanneer ze hun tegenstanders echter niet kunnen verslaan, verliezen ze hun euro’s. The Winner is… wordt op donderdag om 20.30 uur Nederlandse tijd en 15.30 uur Curaçaose tijd uitgezonden op de Nederlandse televisiezender SBS6. Meer informatie over het programma is te zien op de website. Voor het optreden van Josje en Angela tijdens de halve finale, kun je hier klikken.

1 reactie op “Josje en Angela naar de finale”

  1. Jullie helemaal fantastisch dames. Winnen die finale!