• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Met nog dertien dagen te gaan om te stemmen voor de Favorite Caribbean Destination van de About.com Readers Choice Awards 2012, lijkt het een nek-aan-nekrace te gaan worden tussen Curaçao en Trinidad & Tobago. Op dit moment heeft Curaçao de leiding met 37 procent van de stemmen.

Trinidad & Tobago heeft 30 procent van de stemmen. Op de derde plaats volgt Puerto Rico met 15 procent, gevolgd door Turks & Caicos Islands met 10 procent en Cayman Islands met 5 procent.

Internationale aandacht
Vorige maand werd Curaçao aangewezen als één van de finalisten om deze prestigieuze prijs te winnen. De bestemmingen die aan de top eindigen en een award winnen zullen veel internationale aandacht krijgen via About.com. Wie nog wil stemmen en wil helpen om van Curaçao de Favoriete Caribische bestemming van 2012 te maken, kan dat tot en met 21 maart doen via de website. Op 30 maart wordt de winnaar bekendgemaakt.

4 reacties op “Curaçao aan kop”

 1. @ Jan. Lekker met z,n allen op Curacao stemmen !!!!

  Als er zich eindelijk een kansje voordoet om alleen een kruisje te zetten pro Curacao zonder verder de waarheid te hoeven vertellen moet je die pakken. Verbloemen kan het de vele negatieve publiciteit zelfs internationaal niet.

 2. @Jan

  Je bent er zo negatief over Curacao.
  Waarom rot je dan op naar NL, alsof NL beter is.

  NL is ook niet beter op heel veel verschillende gebieden.
  Note: als je niet bevalt op Curacao, mag je dan oprotten naar NL of buur (eiland) in de buurt Bonaire, waar alle NL ook zijn.

  Alleen maar klagen, klagen.

 3. Lekker met z,n allen op Curacao stemmen !!!!
  Wat een stelletje waardeloze hypocriete zielige struisvogels,en wat een onbeduidende en niets zeggende enquête is dit zeg !!
  Dit toont al aardig dat Curacao al een behoorlijk en gevaarlijk eind op weg is, naar het bedenkelijke niveau van een bananenrepubliek.

 4. en in de top 3 van de witwaslanden,mischien komen we nog bovenaaan,,jipie