• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Fantasie, komedie en serieuze onderwerpen met een lachwekkende twist staan er deze week op het programma van Theather Luna Blou en La Tentashon. Voor de kinderen komen de zussen De Slier op het podium en nemen je mee naar een magische wereld als zij hun boomhut binnengaan.

In de tuin van Robin staat al jarenlang een prachtboom. En in die boom: De Boomhut. Van daaruit kijkt Robin naar de wereld, vol verbeeldingskracht! Dan komt mevrouw Van der Linde langs, een succesvol projectontwikkelaar. Ook zij heeft verbeeldingskracht: ze ziet een prachtig winkelcentrum voor zich, met parkeergarage. Alleen die boom staat nog in de weg. Krijgt mevrouw Van der Linde haar zin? En als de boom sneuvelt, wat sneuvelt er dan nog meer? Er moet iets gebeuren! De boom moet gered worden! Werk aan de winkel voor SuperRobin!

De Boomhut
De boomhut gaat over kleine en grote heldendaden, fantasie en volwassen worden. Maar ook over staan voor wie je bent en waar je in gelooft. De voorstelling, gespeeld door De Dames Slier lydia en Harmien is zaterdag en zondag om 17.00 uur te zien in het theater van Luna Blou. Voor kinderen is de entree 7,50 gulden, volwassenen betalen 15 gulden.

Tisha
De ‘oude Wela Mateo’ van de bijna vijftienjarige Tisha runt een loterij aan huis waar ze geluk, medische tips en magische voorspellingen verkoopt aan wie het maar hebben wil. Zij verwacht dat haar achterkleindochter Tisha op een dag haar plaats zal innemen en net als alle Mateo-vrouwen vroeg kinderen zal krijgen. Maar Tisha droomt van de kansen die de wereld haar te bieden heeft. Kan zij haar toekomst in eigen handen nemen en de cirkel van tradities doorbreken ? De druk om zich neer te leggen bij haar lot groeit met de dag. De onderliggende vraag is of we ons eigen lot kunnen bepalen. Of ligt ons lot al vast? De voorstelling ‘Tisha’ wordt zaterdag en zondag gespeeld in La Tentashon. Zaterdag start het theaterstuk om 20.00 uur en zondag om 15.00 uur. Kaartjes kosten 25 gulden.

Boskwiri & Friends
De komedianten Chokoy, loloy, Dibo, Vale Croes en Boskwiri zullen met hun ‘modern stand-up comedy’ het publiek buikpijn van het lachen laten krijgen. Een lachwekkende show waarbij Whitney Houston, Michael Jackson en Celia Cruz de avond openen. De avond vol humor is vrijdag, zaterdag en zondag om 20.00 uur te zien in Theater Luna Blou. Toegangskaartjes kosten 27,50 gulden.

www.versgeperst.com