• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Met nog een half jaar voor de boeg, begint het Curaçao North Sea Jazz 2012 al steeds meer te leven. Verschillende grote namen zijn al bekendgemaakt en sinds februari is internationaal de kaartverkoop van start gegaan. Vanaf april kunnen ook de Curaçaoënaar naar de verkooppunten rennen.

Kaarten voor het jazzfestival kosten 354,90 gulden per dag (195 dollar), inclusief ob. De kaarten zijn te koop bij Mensing’s Caminada, Mobile Planet, Tik Tak (credit card en maestro), 24 Uur Uit de Muur (credit card, maestro en contant).

In termijnen
Via het telefoonnummer 522-jazz is het ook mogelijk kaarten te reserveren. Als je het bedrag niet in één keer kan neertellen, kan je er via deze weg voor kiezen om in termijnen te betalen. Je betaalt dan wel 15 gulden extra voor administratiekosten.

Online reserveren
Internationale bezoekers kunnen al sinds 1 februari een kaartje bemachtigen. Dit kan online via de website van CNSJ of via reisbureaus in combinatie met reisarrangementen. Does & Cadushi Travel is hierin de exclusieve partner van North Sea Jazz.

Artiesten tot nu toe
Het Curaçao North Sea Jazz Festival 2012 zal plaatsvinden op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september. Op vrijdag staan onder andere de volgende artiesten op het podium: Carlos Santana, Ruben Blades, Sergio George, All Star Salsa Friends & Dizzy Gillespie All-Star Big Band. Op zaterdag zijn dit Jozua Romano’s James Farm. De presentatie is onder anderen in handen van comedian Jandino Asporaat.

3 reacties op “Kaartverkoop NSJ in april van start”

  1. Dat wordt hard sparen of lenen voor de Henks en Ingrids.

  2. @ME Een feest maak je met elkaar. Je hoeft niet op een stoel te zitten en je mag je best uitdagend kleden hoor. Remember, als je 1 vinger naar een ander wijst dan wijzen er 3 vingers van je eigen hand naar je terug.

  3. Ben vorig jaar geweest. Goed georganiseerd, goeie artiesten etc. etc. Maar vond het toch een beetje droog. Niet bepaald sexy. Op een stoeltje in een zaaltje met airco, nog net geen TL-verlichting. Nee, ik vond het nogal overgewaardeerd allemaal. Maar ieder z’n ding natuurlijk.