• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Wetenschappers dachten vroeger dat een volle maan mensen krankzinnig maakte en nog steeds beweren sommigen dat er vreemde dingen gebeuren wanneer de maan rond is. De magie zal vrijdag in ieder geval hoogtij voeren tijdens de Full Moon Party bij Kokomo Beach.

Kokomo Beach presenteert vrijdag voor het eerst de Full Moon party. Het beachfeest zal niet voor het laatst worden georganiseerd en moet uitgroeien tot één van de grootste party’s van het eiland. Het feest start om 22.00 uur en gaat door tot diep in de nacht. Let wel op, want vanaf 01.30 uur kan er niemand meer naar binnen.

Muziek en kaartjes
Behalve acts van vuurspuwers en dansers, zorgen dj’s Alain, Dub-Cat en Maarten Schakel samen met percussionist Joao da Pinto voor muzikaal vertier. Kaartjes voor de magische avond kosten 10 gulden en kunnen vrijdagavond aan de deur worden gekocht. Om 05.00 uur sluiten de deuren van Kokomo Beach, de parkeerplaats zal gedurende de hele nacht bewaakt zijn.

6 reacties op “Magisch feest bij Kokomo”

 1. @Wilma Ik zou echt van de drugs afblijven..

 2. Mensen wat ZEUREN jullie toch veel !!!!!!

 3. Nou Wilma, dat zijn mooie ingredienten voor een nieuwe soap serie ‘Kokomo’.

  De liefdesrelaties van de vorige beheerders met, stel ik voor, de criminele activeiten van Jamaloodin, el Hakim en Schotte. De laatste staat al bekend om zijn veelwijverij, dus die verhaallijnen passen naadloos in elkaar.

  Kijkcijfercanon!

 4. Was toch gezellig? Vieze toiletten, Vet voor de snacks was jaren oud en idd de uitbaters waren een leuk stel waarbij de man de vrouw sloeg en ook nog een relatie aanging met haar moeder.

 5. Het was ooit een rustgevend strand omdat het een met betonpuin en snackafval gevulde zandbak was met een snek gedreven door een stel ronduit onaangename figuren. Kokomo beach is nu een strand, waar je overigens nog steeds gratis en voor niks opkan, waar leuke evenementen georganiseerd worden door een enthousiaste familie die er een enorm gezellige, schone en relaxte plek van hebben gemaakt.

 6. Jammer dat een eens zo rustgevend strand door de commerciele uitbaters is veranderd in een pleisterplaats voor de wansmaak.

  En als je al een dj van Radio Dolfijn inhuurt moet er toch werkelijk echt geen andere dj op het eiland te vinden zijn geweest.