• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Curaçao North Sea Jazz zal ook dit jaar weer feestelijk worden geopend met twee gratis concerten. Gospelheld Kirk Franklin and Family zal eerst op het Brionplein schitteren waarna salsakoningen Richie Ray & Bobby Cruz van zich laten horen.

 
Vorig jaar werd het voorprogramma onder andere gevuld door het gratis concert van Los Van Van op het plein. Het Brionplein was bomvol en de avond zorgde voor een feestelijk begin van de muziekweek. Dit jaar zal het plein twee dagen in het teken staan van het jazzfestival. Zondag 26 augustus met gospelmuziek van Kirk Franklin & Family en maandag 27 augustus met salsa van Richie Ray & Bobby Cruz.

2 reacties op “Opening act NSJ bekend”

  1. R.Royer. Je bent echt gefrustreerd om zo laag te reageren op een positief nieuws over de opening van een internationaal concert. Het lijkt wel dat je eerder jaloers bent op dhr. Schotte danwel op zijn functie om dit ‘out of nowhere’ erbij te betrekken. Get a Life sir!

  2. De openingsact is 10 minuten voor het begin van het concert, wanneer Gerrit Schotte met zijn nieuwe blauwe zwaailichten langs de menigte wordt geleid om op kosten van de belastingbetaler red carpet het concert te gaan bekijken.

    Zijn namaak lach opzettend en zichzelf afvragend hoe hij zonder enige opleiding en met een reeks fraudes en nog meer leugens achter zijn naam ooit mp heeft kunnen worden. Maar ja, als Myrna Godett (kopieerapparaatbediende en zus van strafbladbezitter Anthony en dochter van relnicht Papa) mp kan worden kan natuurlijk iedereen het worden.