• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De zondagavond bij Wet ’n Wild ziet er iets ‘anders’ uit dan normaal. De Surinaamse band Trafassi (anders) staat op het programma en zal het zand van de beachclub wegblazen met hun feestelijke klanken. Vanavond is de eer aan Bonaire: de muzikanten staan daar in de Spice Beachclub.
Trafassi werd bekend door vrolijke feestnummers als ‘Kleine wasjes, grote wasjes’ ‘Waka Waka’ en ‘Pum Pum’. De band bestaat sinds 1981 en is sindsdien meerdere malen van leden gewisseld. Alleen de zanger van de band, Burgos, is sinds het begin bij de band gebleven. De Surinamers wisselen vrolijke top 40-muziek af met typische Caribische stijlen.

Optredens
Gisteravond gaven de muzikanten al een voorproefje in Omundo en na een bliksembezoek aan Bonaire staan zij zondag op Wet ’n Wild. Trafassi start om 18.00 uur, entree is gratis.

6 reacties op “Surinaams feesten bij Wet ’n Wild”

 1. Ik heb genoten en velen met mij. Ze mogen wat mij betreft vaker deze kant op komen.

 2. Het is ook nooit goed he ! wanneer is men tevreden.

 3. Erik Vlug@ je moest eens weten dat veel nederlandse ‘hits’die door pure hollanders gezongen worden vaak spaanse nummers zijn, maar dat weten de volendammers natuurlijk niet. voorbeeld, azul van cristian / door jou door jim gezongen, silencio van david bisbal door jeroen van de boom als ( jij bent zo) en ga maar door..

  voor vele een topband die er een gezellig feest van maakt!
  Ze proberen tenminste niet het wiel opnieuw uit te vinden, en respecteren hun glorietijd zoals het was denk ik dan. Goed dat ze juist geen nieuwe nummers maken, want dan zou het ze niet meer lukken. ( wat vele dan juist proberen ,en niet lukt)

 4. het was top en gezellig! thnx Trafassi!

 5. @Erik, Maar het blijft nog beter dan al die zilelige hollandse sterren als Gerard Jling en Jan Smit die hier elk jaar optreden.

 6. Ik vind het een beetje een zielige vertoning, een kalende en uitbuikende band die al meer dan 30 jaar hun enige hit uit 1981 herhaalt.