• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CuracaoCURAÇAO – De spanning op About.com stijgt met het uur. Curaçao is samen met vier andere Caribische eilanden genomineerd voor de ’2012 About.com Readers Choice Awards’ en de stemmen voor ons eiland lopen steeds meer op. Op dit moment staat Curaçao op de tweede plaats.

Trinidad en Tobago hebben 34 procent van de stemmen in de wacht gesleept terwijl Curaçao 32 procent heeft. De strijd wordt dus nu echt spannend. Curaçao heeft  Puerto Rico (24 procent) en Cayman Islands (8 procent) al achter zich gelaten.

Stemmen
Bezoekers van About.com mochten uit 400 bestemmingen kiezen als favoriete bestemming. Uiteindelijk kwamen er vier finalisten uit de bus. 30 maart wordt de grote winnaar bekendgemaakt. Wil je Curaçao een zetje in de rug geven? Stem dan via deze link.

11 reacties op “Curaçao bijna ‘favoriete bestemming’”

 1. De duikers kunnen beter even doordenken en zolang Curaçao haar decompressie-tank faciliteit niet op orde heeft, even niet hier naar toe komen.

 2. Als je bij de Caribische bestemmingen gaat kijken waar je op kunt stemmen,dan mis ik er een paar !!!!!
  De mooiste eilanden in het Caribisch gebied worden niet getoond in het rijtje waaruit je kan /mag kiezen.
  Dit is weer zo,n flut verkiezing, waar een paar minder aantrekkelijke eilanden zich proberen te promoten ten koste van de andere eilanden.
  Lekker met de oogkleppen op, jezelf als eiland voor de gek blijven houden.
  Denk je nu werkelijk dat de toerist achterlijke henkie heet ?????

 3. De mensen kennen Curacao niet want daar kan als bejaarde toerist niet veilig op straat en als er iets gebeurt kom je in een oud ziekentehuis terecht zonder medicijnen.. en entourage van corrupte en crimineel ministers hoeven niet door de screening en kan er dus drugs of een bom mee in je vliegtuig dst vertrektn van een vliegveld van de B categorie.

 4. @K. Nijn. Jaloezie kent geen grenzen als het Nederland was zou je wel anders zingen

 5. 36-32. We lopen uit!

 6. De zoveelste nutteloze verkiezing waarvan er dagelijks tientallen plaats vinden. Realiteit is dat Curacao aantrekkelijk is door zijn hotels, stranden, landhuizen, historische binnenstad en natuur, maar dat de lokale bevolking daar afbreuk aan doet door:
  – een totaal gebrek aan gevoel voors service;
  – wangedrag in het verkeer;
  – ernstige criminaliteit.

  Het CTB maakt zichzelf dan ook volstrekt belachelijk met hun campagne ‘nos ta dushi hende’. Zijn we dushi hende? Vraag dat maar eens aan het Amerikaanse echtpaar dat gisteren bij Breezes overvallen is.

 7. kan beter naar hotelbezetting kijken vd favoriete bestemmingen,als iets favoriet dat wil nog niet zeggen,dat er meer toeristen komen,ze willen wel maar ze komen niet

 8. 35-32 yeah

 9. Bonaire staat er niet bij.

 10. Je kan 10 keer stemmen vanaf dezelfde computer als je wilt.. Weet niet of je nou zou trots moet zijn als je deze prijs wint..

 11. het is nu 33 -33