• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De grote kracht achter Karnaval, Fudeka, is ook dit jaar uitgenodigd om deel te nemen aan het Carnaval van Capital, La Vega en Punta Cana in Santo Domingo. De Curaçaose delegatie is vanmorgen vertrokken en bestaat onder anderen uit  tumbakoning Amos Balentin.

Grupo le Prestige zal dit jaar Curaçao vertegenwoordigen tijdens de drie parades op 4, 10 en 11 maart. Behalve de tumba- en carnavalskoning, vliegen ook carnavalskoning Suenney Doran, Prins en Pancho Quincy Braafhart en Jesus Costina, Curaçao International Carnival Queen 2012 Tyann Merenciana en verslaggever Hermanito Narvaez mee naar de Dominicaanse Republiek. Hoofdsponsor DAE zorgt ervoor dat de Curaçaoënaars veilig aankomen in het land van de merengue.

Meer toerisme
Fudeka is ervan overtuigd dat Curaçao weer indruk zal maken en mooie herinneringen over ons eiland zal achterlaten. “Wij van Fudeka, DAE en Grupo Le Prestige weten zeker dat de promotie groots zal zijn en resulteert in meer toeristen die ons land, vooral in de carnavalsperiode, bezoeken.”

3 reacties op “Fudeka viert carnaval in Santo Domingo”

 1. Aan wie is Schotte wel trouw? Zijn slogan ‘mas serka di bo’ is een grote leugen met zijn nutteloze snoepreisjes naar allerhande bananenrepublieken waar hij op gelijk niveau met andere ongediplomeerden kan praten.

  Mas serka di bo? Schotte voelt zich verheven boven het volk met het afschaffen van douane controles op ministers en zwaailichten op zijn dienstauto zodat hij niet in de file staat als hij weer ergens met een windmolentje wil gaan spelen.

  En ja, hij bedriegt ook zijn vrouw zoals helder beschreven in het rapport van de veiligheidsdienst. Maar wie bedriegt hij niet? De kiezers in ieder geval wel met zijn leugen over de belastingschulden van Jamaloodin en El Hakim.

 2. @Samboe, Ik snap de familie van der Dijs niet. Schoonzoon financieel steunen terwijl hij niet echt trouw is aan vrouwlief..

 3. Ik sluit niet dat Gerritje onder het mom van een trip naar Haiti vanuit Port au Prince snel gaat overwippen naar Santa Domingo.

  En met al die Dominicanas daar heeft hij Stella van Rijn niet nodig, dus die is op Curacao gebleven. Maar haar man (directeur van Insel Air) heeft al genoeg verdiend aan de vliegticket naar Haiti en Santo Domingo.