• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

ÇURAÇAO – Foto’s van kleur, strakke lijnen of Caribische accenten: bij Floris Suites zijn genoeg mooie kiekjes te maken. Het hotel biedt eind deze maand podium aan ieder (aankomend) talent om zijn of haar foto’s in de spotlight te zetten tijdens een fotowedstrijd.
“Iedereen mag meedoen met de wedstrijd”, laat Marlous Molendijk, Hotel Ambassador van Floris Suites weten. “Dit is een kans om je werk meer bekendheid te geven. Daarbij is Floris Suites een mooie plek om te fotograferen. De unieke combinaties van Caribische accenten weerspiegelen perfect in de tropische tuin en het zwembad.”

Tentoongesteld
De wedstrijd wordt in de laatste week van maart georganiseerd en gehost in het hotel. De grote winnaar wordt een paar weken na de wedstrijd bekendgemaakt. De winnende foto’s worden tentoongesteld in het hotel en de ‘beste’ fotograaf krijgt de kans een expositie in het hotel aan te bieden.

3 reacties op “Kans voor fototalent bij Floris Suites”

  1. @Denise Swart…… ook dat was mijn eerste reactie. Erg slim bedacht van Floris Suites!!!
    Wie tummelt erin???

  2. Je werk meer bekendheid geven is moeilijk als je perse foto’s van Floris Suites moet maken. EN de ‘beste’ fotograaf verliest tevens alle rechten op zijn/haar foto’s aan Floris Suites, maar dat wordt er in het persbericht zeker niet bij verteld? Een hele goedkope manier om aan nieuw fotomateriaal te komen voor dit bedrijf en in mijn ogen niets minder dan misbruik van ons lokale talent! Ik hoop van harte dat iedereen deze ‘wedstrijd’ boycot en dat Floris Suites zelf een lokaal talent benaderd en dan ook gewoon BETAALT voor de nieuwe foto’s van het resort…

  3. *zoekt info op website van Floris Suite -> access denied… infected with spyware/ virus…