• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het wordt lachen, gieren en brullen in Theater Luna Blou. Boskwiri & Friends zetten dit weekend de tent op zijn kop met hun grappen. Maar naast grappen worden ook serieuze onderwerpen op een dynamische en humoristische manier aangesneden in La Tentashon.

Teatro KadaKen laat ons kennismaken met de bijna vijftienjarige Tisha. Haar ‘oude Wela Mateo’ runt een loterij aan huis waar ze geluk, medische tips en magische voorspellingen verkoopt aan wie het maar hebben wil. Zij verwacht dat haar achterkleindochter Tisha op een dag haar plaats zal innemen en net als alle Mateo-vrouwen vroeg kinderen zal krijgen.

Dromen
Maar Tisha droomt van de kansen die de wereld haar te bieden heeft. Kan zij haar toekomst in eigen handen nemen en de cirkel van tradities doorbreken ? De druk om zich neer te leggen bij haar lot groeit met de dag. De onderliggende vraag is of we ons eigen lot kunnen bepalen. Of ligt ons lot al vast? De voorstelling ‘Tisha’ wordt zaterdag en zondag gespeeld in La Tentashon. Zaterdag start het theaterstuk om 20.00 uur en zondag om 15.00 uur. Kaartjes kosten 25 gulden.

Boskwiri & Friends
De komedianten Chokoy, loloy, Dibo, Vale Croes en Boskwiri zullen met hun ‘modern stand-up comedy’ het publiek buikpijn van het lachen laten krijgen. Een lachwekkende show waarbij Whitney Houston, Michael Jackson en Celia Cruz de avond openen. De avond vol humor is zaterdag en zondag om 20.00 uur te zien in Theater Luna Blou. Toegangskaartjes kosten 27,50 gulden.

www.versgeperst.com