• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte heeft zaterdagavond de voorstelling van het toneelstuk ‘Esaki tabata bo bida’ (Dit was jouw leven) bijgewoond in Teatro Luna Blou. Hij was er op uitnodiging van de evangelische organisatie ‘Palabra di Bida’.

Het toneelstuk gaat over het leven van de succesvolle en ambitieuze Jayson Martinez. Net nadat hij aan een nieuw carriere was begonnen met een hoge positie, veel rijkdom en een plezierig leven, wordt Martinez getroffen door een beroerte en overlijdt.

Schuldig
In het deel daarna zegt God ‘Kijk terug op het leven van Martinez, alles wat hij heeft gedaan zal nu worden beoordeeld’. De centrale vraag is dan ook: Is Martinez zelf schuldig aan zijn dood? Met dit drama wil de organisatie symboliseren dat alles wat je doet, op een dag zal worden beoordeeld.

Organisatie
De organisatie Palabra di Bida Kòrsou heeft als doel om het evangelie van Christus te verspreiden en om jongeren op te voeden op basis van de bijbel. Elke twee jaar organiseren zij een ‘Word of Life Night’. Dit jaar hebben ze de ‘Word of Life Night’ in de vorm van een toneelstuk gegoten. Eind maart zal er een tweede voorstelling volgen.

 

5 reacties op “Premier Schotte woont toneelstuk bij”

 1. De enige echte originele KLUCHT is het optreden van onze coalitie!! Hoofdrolspelers:
  Asjes, Wiels, Monk, Jamaloodin, Hakim, Constancia, Schotte etc.
  Begint nu echter meer en meer een HORROR-stuk te worden en dat pikken we niet meer!!

 2. ik vroeg me ook al af wie zijn nou de toneelspelers???

 3. Het grootste toneelstuk van deze eeuw is: KABINET SCHOTTE

 4. Geïnteresseerden kunnen een kaart voor de nieuwe voorstellingen alvast reserveren door een berichtje op onze Facebook page achter te laten: http://www.facebook.com/wol2012

 5. Is dit nieuws? Elke vergadering van de MFK is een groot toneelstuk. Elke ‘dienstreis’ van Schotte is een groot toneelstuk.

  Schotte die beweert dat Jamaloodin en El Hakim geen belastingschulden hebben? Ook een groot toneelstuk.

  Schotte die een claim bij de verzekering indient wegens inbraak in zijn huis? Weer een groot toneelstuk.

  Schotte die zijn vrouw trouw beloofde. Volgende groot toneelstuk.

  Ik sluit niet uit dat Schotte nog eens een Oscar wint.