• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het liefst treedt hij op in kleine, intieme locaties met aandachtig luisterpubliek. Muzikant Junior Tecla. Aanstaande zaterdag speelt hij samen met enkele muziekvrienden in het Miles Jazz Cafe. Wat kunnen bezoekers  van het Turtuga-concert verwachten?

Zelf omschrijft Junior Tecla het concert als een exclusief voorproefje op het grote free concert dat hij nu aan het organiseren is. Samen met een paar nieuwe bandleden speelt hij live zijn originele nummers gemixt met zijn favoriete popsongs in een semi-akoestische setting.

Concert-energie opsparen
Junior heeft de laatste tijd weinig opgetreden. “Heel af en toe doe ik wat kleins. Puur en alleen om me voor te bereiden op de twee á drie concerten die we binnenkort op een aantal bijzondere plekken op Curaçao gaan geven. Ik ben nu concert-energie aan het opsparen. Drie  avonden optreden in Horeca-gelegenheden is lastig te combineren met de voorbereiding  van het festival.”

Toegang
Het concert is zaterdag 25 februari tussen 22.00 en 01.00 uur bij Miles Jazz Cafe (Nieuwestraat 42). De toegang is gratis.

2 reacties op “Junior Tecla geeft exclusief voorproefje”

  1. Uhm, yvonne, Miles blijft vast lekker liggen hoor; hij speelde tenminste zelf nog liedjes als “Time after time” van Cyndi Lauper en “Human nature” van Michael Jackson.

  2. In Miles???? ik dacht dat een jazz cafe was, Miles Davis draait zich om in het graf!!