• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Presentatrice en programmamaker Mavis Albertina is gisteravond in Den Haag in het zonnetje gezet door het Kabinet van Curaçao. De gevolmachtigde minister van Curaçao Sheldry Osepa complimenteerde Albertina met haar 40-jarige jubileum als talkshowkoningin.

Speciaal voor deze gelegenheid was de Cola Debrotzaal van het Kabinet van Curaçao omgetoverd tot TV-studio. Op die manier kon het feest ook worden vastgelegd voor mensen die niet aanwezig konden zijn. Na de officiële opening konden gasten luisteren naar optredens van zangers Freddie Gumbs, Pat Pemberton en Leslie Vos (zie foto).

Bron foto: Nico van der Ven

Toekomstplannnen
Over de precieze invulling van haar toekomst wil Albertina nog geen uitspraken doen. Tot april is ze bezig met haar programma Nos País en daarna zal ze zich op een nieuwe uitdaging gaan storten.

1 reactie op “Talkshowkoningin Albertina viert feest”

  1. Ja, Sheldry Osepa weet wat feestvieren is. Net als Stella van Rijn graait hij mee met Schotte dus als Schotte beweert dat de aarde plat is zullen Sheldry en Stella dat volledig beamen.

    Want een riant salaris voor niets uitvoeren, opgeleukt met riante daggeldvergoedingen voor als dienstreizen verpakte vakantietrips wil je natuurlijk niet kwijt.

    Om nog niet te spreken van alle andere voordeeltjes, zoals de studieschuld van Osepa die bij zijn aantreden volledig werd kwijtgescholden door onze Movemientu Forza Korrupshon.