• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een eiland met honderden kleuren, geuren en mensen met ieder hun eigen ‘way of life’. Regelmatig brengen wij iets op het eiland onder de aandacht. Dit keer bezoeken we fotograaf Bea Moedt, die bekend staat om haar kleurrijke foto’s van het eiland.

11 reacties op “Vers@ fotograaf Bea Moedt”

 1. Bijzondere vrouw….die hele mooie foto’s maakt van dushi Korsou. Ik geniet er van, dank je wel Bea!

 2. Bea, dank voor alle prachtige foto’s. Ik geniet er altijd weer van.

 3. Mooi Bea! Erg inspirerend, kleurrijk en bovenal positief! Tot nu toe ken ik je alleen via Facebook en Black Lion, maar daar komt binnen drie maanden verandering in!
  Je foto’s zijn uit het mooie leven van Curaçao geplukt en overal geëtaleerd. Ik hoop dat de buitenwereld nog heel lang van je digitale momenten kan blijven genieten!

 4. Geweldig leuke reportage!!!

 5. Is toch even nieuw alleen maar positieve reacties (tot nu toe)…. 😀

 6. Bea, al kennen wij elkaar alleen van Facebook toch wil ik je hartelijk danken met je prachtige foto’s van mijn dushi Korsou. Ik heb vaak je foto’s als desktop foto en zo geniet ik elke dag daarvan. Ik heb veel respekt voor je dat je Curacao zo vreselijk mooi propageert via je foto’s. Verder veel sterkte met de uitslag. Wellicht dat wij elkaar nog een keer tegen komen tijdens mijn vakantie vanaf volgende week. Veel groetjes, Mayra

 7. LIKE!!!

 8. Persoonlijk ken ik Bea en ben trots op zo’n vriendin. Van haar foto’s geniet ik elke keer opnieuw. Samen is het soms lekker keuvelen op “ons “Snek-Stekkie”. we kijken samen naar de overkant en loeren naar de paus die weer , (zoals gewoonlijk) boven het bejaardenhuis te zien is. Ondanks haar verleden heeft Bea het leven weer goed opgepakt en fotografie als een hobby genomen. Tja een beetje uit de hand gelopen. Maar met haar foto’s maakt ze veel, heel veel, mensen blij en laat hun genieten van de pracht en praal van ons Dushi Korsou.

  Bea, ik ben blij jou te kennen en vaak ook samen te babbelen. Ik ben net als Willem trots op je.

 9. Ik mag al een tijdje genieten van de foto’s van deze kleurrijke dame. Foto’s maken in een ave die niet iedereen heeft. Ik hou wel van mensen die van iets slechts zoals een TIA iets moois en positiefs kunnen maken.

  Bea hoop dat je nog lang foto’s mag maken, zodat ik lang naar mooie kiekjes kan kijken!

 10. Geweldig hoe Bea het leven weer opgepakt heeft. En haar foto’s zijn ook schitterend.Kijk maar op haar website http://curacao-foto.com/ We hopen dat je er nog lang mee door kan gaan.

 11. Prachtig Dame