• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het ministerie van Economische Ontwikkeling organiseert morgen een Jump In.  Bezoekers van het feest moeten in ‘medische kleding’ verschijnen, dus verkleed als dokter, verpleger of patiënt. De muziek op de avond wordt verzorgd door de band Dreams.


Volgens een baliemedewerker van het ministerie is de verkoop van kaarten inmiddels in volle gang. “Het is hier heel erg druk aan de telefoon. Veel mensen hebben al gebeld om hun toegangsbewijs te reserveren.”

Reserveren
De Jump In wordt gehouden op het parkeerterrein bij het ministerie van Economische Ontwikkeling en duurt van 19:00 uur tot middernacht. Toegangskaarten kosten 20 gulden en zijn verkrijgbaar door te bellen naar 462-1444.

8 reacties op “Ministerie organiseert Jump In”

 1. ja……geef het volk brood en spelen!!!!

 2. Ach! Puur politieke campagne en marketing. Mensen als hongerige beestjes zoet houden met een lepeltje vol korrels. Dat is het. Degenen die graag hun kaartjes kopen om de jump in bij te wonen missen zo te zien hun belastingcentjes niet.

  “I think we risk becoming the best informed society that has ever died of ignorance.” Ruben Blades

 3. ik heb begrip voor dat wij de cultuur moeten respecteren zeker 1 van de grootdte volksfeesten. maar dat ambtenaren zich hier mee moeten bemoeien dus geld van de degene die de belasting wel betaald gaat mij te ver…….dit land gaat feestend ten onder, onvoorstelbaar.

 4. WTF !!!
  Is dit een “taak” van de overheid ??????????????
  Ik ga dus maar stelselmatig mijn belasting niet meer betalen want als er dit met MIJN (en ook UW CENTEN dus) gebeurd kunnen we het wel beter besteden dan aan die onnozele feestregeerders.
  Hopi berguensa – SHAME on YU politicians/bestuurders.
  SPIES wake UP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Dit is te absurd voor woorden. Verspilling van belastinggeld en dat op een doordeweekse dag!

 6. Wat in ‘s hemelsnaam is de link tussen zo’n ministerie en een feest???????
  En dan nog in medische kleding????

  Volgende stap is dat het Sehos een eilandsbegroting gaat opstellen en uitbrengen………

  Kunnen die ambtenaren niet gewoon gaan doen waarvoor ze overbetaald worden?

 7. serio? zo wordt mijn belasting verspild?

 8. Deze ‘aangeklede’ mensen zullen daarna meteen doorgestuurd worden naar het SEHOS om daar te helpen