• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het World Trade Center stond gisteren in het teken van het feestelijke carnaval. Zeventien ‘carnival queens’ uit verschillende landen gingen met elkaar de strijd aan om de felbegeerde titel International Carnival Queen 2012 te bemachtigen.

 
Na de muzikale en swingende shows van de queens zijn de juryleden in beraad gegaan om te bepalen naar wie de titel gaat.

Kroon
Yasmine Dos Santos uit Kaapverdië werd verblijd met de internationale titel en mag de kroon dragen. De First Runner-up is Gisela Dorta Melo uit Tenerife en Priscila Gomez van Punta Cana kreeg de titel Second Runner-up. De Puerto Ricaanse Tanya Veronica werd de Third Runner-up en onze eigen Curaçaose Tyann Merenciana werd Fourth Runner-up.

Categoriën
Naast deze titels waren er nog een aantal categoriën waaruit de beste deelnemers werd gekozen. De International Queen kreeg ook de titel Miss Congeniality. Latisha Green uit Antigua & Barbuda werd Miss Photogenic. De prijs voor de het beste carnavalskostuum ging naar Gisela Dorta Melo van Tenerife.

Yasmine dos Santos

10 reacties op “Kaapverdië wint Carnival Queen competitie”

 1. Marieke maakt er een hobby van of heeft ze een tik om altijd naar Nederland te wijzen om ons eigen falen te rechtvaardigen. Laat haar maar als ze daarmee is bevredigd.

 2. Toevallig ben ik alle missen tegen gekomen in een restaurant op westpunt. Nog toevalliger dat ik samen met 1 mis op de foto ben gegaan enwel met Yasmine

 3. Weet iemand nog een link waar ik een aantal foto’s kan bekijken?
  liefs van de Surinaamse representante, Laverne Mormon.

  Please mailen naar info@misssurinamenow.com

 4. @Ria, Marieke heet eigenlijk Jacinta en ze snapt er idd niet veel van net als de meeste supporters van de regering. Ook wil ze graag wijzen naar Nederland net als Jasjes en dan net doen alsof de problemen hier er niet zijn!

 5. Marieke lijkt wel gestoord met haar reactie. PVV? Zieke vaders? Die heb je ook op Curaçao.
  Snap Marieke de geplaatste reacties niet?

 6. @marieke, ja het komt voor dat in Nederland zieke vaders en ook andere familieleden zich aan familieleden vergrijpen maar dat gebeurt ook op Curaçao en daar zijn voorbeelden van te noemen. Andere zaken die op Curaçao voorkomen zoals het verhaal van de sugar daddy’s en het verhaal van het prostitueren van meisjes door hun moeders en dan de 9 van de 10 kinderen die niet weten wie hun vader is, ook door het gedrag van de zogenaamde moeders. Wij in Nederland noemen zoiets eerst je eigen straatje schoon vegen voordat je aan het straatje van iemand anders begint.

 7. Weer zo’n geld verslindend evenement, 17 deelneemsters die een paar dagen bij Hakim komen feestvieren en ik ga er zomaar even vanuit dat niet Hakim maar wij (het Curaçaoese volk) de rekening betaald. Maar voor de missen was het tops, ze hebben allemaal in een categorie gescoord, dus geen verliezers behalve wij dus.

 8. @marieke, wat heeft Nederland zo plotseling met jouw carnaval te Maken ? En ja, ook in Nederland vind wel eens incest plaats maar daar weten volgens jouw de slachtoffers dat het hun vaders zijn. Op Curaçao weten negen van de tien kinderen niet wij hun vader is en dus ook niet wie hun incesteert, maar vier jij maar fijn carnaval.

 9. philipps, is die van jou schoon?
  Zijn al die mensen van PVV schoon?
  Als jij niet weet wat te schrijven, laat het voor mensen die willen genieten van de kleine en
  plezierige tijd op Curacao. Kijk in NEDERLAND, daar zijn er genoeg zieke vaders, die hun eigen kinderen misbruiken. Laat ons Karnaval met rust.

 10. Zie ik daar weer Hakim? Is zijn blazoen nu schoon? Zijn belasting betaald en zijn hezbollah contacten? Waar is tansparency international gebleven?