CURAÇAO – Stichting National Archaeological Anthropological Memory Management (NAAM) houdt zich  geruime tijd bezig met de culturele erfenis van Curaçao. De lezingen die zij geven zijn vaak informatief en vertellen over de rijke geschiedenis van het eiland. De lezingen kunnen nu ook live worden gevolgd.

De stichting gaat gebruikmaken van livestreaming om zo alle geïnteresseerden, zowel lokaal als internationaal, de kans te geven lezingen te volgen. De eerste live lezing is vanavond. Antropoloog Su Girigoro komt aan het woord en vertelt over een expertmeeting die zij heeft bijgewoond in Johannesburg in Zuid-Afrika. De meeting ging over een project dat alle sociale, culturele, economische en politieke vorming in de Afrikaanse antropologie onderzocht en documenteerde. Girigori zal verschillende foto’s en fragmenten laten zien van haar verblijf in Afrika.

Bijwonen
De lezing wordt vanavond om 19.00 uur gehouden in het gebouw van Stichting NAAM aan het Johan van Walbeeckplein, in het gebouw waar vroeger de bibliotheek in Pietermaai was. Iedereen is uitgenodigd om de lezing bij te wonen. Als je de lezing live wilt volgen, kan dit via de website van Stichting NAAM.

www.versgeperst.com