• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Deelnemers van de internationale carnavalsverkiezing hebben samen met de voorzitter van FUDEKA, Corine Djaoen-Genaro, een bezoek gebracht aan minister Nasser el Hakim (Economische Ontwikkeling). Elke deelnemer gaf een eigen impressie van ons eiland.

Voor Dominique Peltier van Bolivia is het de eerste keer dat zij het Caribisch Gebied bezoekt. Zij deelde met de minister dat de viering van carnaval in haar thuisstad, Cochabamba, overeenkomsten heeft met dat van Curaçao. Het grootste verschil is wel dat in haar stad mensen carnaval vieren door anderen nat te maken met water.

Verkiezing
Tijdens de verkiezing zullen de deelnemers een creatieve presentatie geven van het carnaval in hun geboorteland. Zeventien deelnemers zullen de landen Anguilla, Antigua, Bahamas, Barbados, Bolivia, Brazilië, Kaap Verdië, Dominica, Guadaloupe, Haiti, Curaçao, Puerto Rico, Punta Cana, Dominicaanse Republiek, Suriname, Tenerife en Venezuela vertegenwoordigen.

Toegangskaarten
De verkiezing van International Carnival Queen 2012 begint morgen om 20.00 uur in het World Trade Center. Toegangskaarten kosten vijftig gulden. In de VIP sectie worden tafels voor tien personen aangeboden voor duizend gulden. De kaarten zijn verkrijgbaar bij FUDEKA en 24 uur uit de muur. Een VIP tafel kan telefonisch gereserveerd via FUDEKA op telefoonnummer 4613352.

4 reacties op “Carnivals Queens bezoeken El Hakim”

  1. wat lijkt Hakin eigenlijk ontzettend veel op kabouter Plop…….

  2. Hebben ze geen ‘meeting’ met Schotte.. Die is normaal altijd wel bij missen te vinden. (ik weet niet wat de familie Van der Dijs daarvan vindt).

  3. Hakim, laat je reputatie toch door onderzoek en openheid verbeteren. Nu kleeft je belastinggedrag en je Hezbollah relatie toch steeds aan je portret. Daar moet je toch zelf ook vanaf willen? Tenzij het allemaal klopt natuurlijk. Voor de missen maakt het niet uit, maar in de serieuze politiek wel.

  4. Tja, met El Hakim is altijd heel veel miss.