• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Over een paar dagen klikken de kinder- schoentjes over de straten in Otrobanda waarna de week daarop de straten gevuld worden door de Tienerparade en Gran Marcha. Om te zorgen dat de straten klaar zijn voor de optochten, wordt de Breedestraat afgesloten voor werkzaamheden.

Behalve de Breedestraat is ook de rotonde bij Palu Blanku al onder handen genomen. Het onderhoud aan de wegen gebeurt in opdracht van Dienst Openbare Werken en zal tot morgenochtend duren. Vanavond om 20.00 uur wordt de Breedestraat afgesloten en morgen vanaf 08.00 uur is de straat weer toegankelijk voor iedereen.

Opbouw
Sinds vorige weekend wordt er ook flink aan de weg getimmerd om de stands in orde te maken. Nadat het startsein werd geven om zaterdag 28 januari te beginnen met het bouwen van de stands, zijn er al flink wat tribunes, stoelen en gehele stands gebouwd op de carnavalsroute.

6 reacties op “Carnavalsroute wordt opgeknapt”

 1. Niet te hopen dat het voor het langs trekken van de optocht nog gaat regenen …………. 🙂

 2. Jammer dat de Dienst Openbare Werken alleen in actie komt omdat er een Carnavalstocht wordt gehouden. Komt erop neer dat ze de rest van het jaar niks uitvoeren.l

 3. Weer een voorbeeld van langetermijn denken.
  Niet verder dan de neus lang is…….

 4. wanneer gaan ze nou brievengat, ronde klip opknappen?! waar is het geld daarvoor gebleven…

 5. Blijft een mooi volksfeest het carnaval hier, alleen jammer dat de lokalen met hun parkeer terreur weer blijk geven van hun ongeciviliseerd zijn. Iedereen wil het liefst op 5 meter van de Breedestraat parkeren en doet dat ook, zelfs wanneer ze daarmee andere auto’s klem zetten of voetgangers de doorgang beletten.

 6. Lapwerk en geldverspilling.