• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Auteur Rob Groenhof heeft een nieuw boek uitgebracht. De spannende liefdesroman ‘Eilandroes’ vertelt over de hartstochtelijke verlangens en schuldgevoelens van drie mensen op Curaçao die in een ingewikkelde driehoeksverhouding verwikkeld raken.

“Het boek beschrijft een decor van een levendig beschreven Curaçao met een huiveringwekkende ontknoping”, aldus uitgever Elikser.

Verleidingen
Als de 39-jarige Daniëlle Tamminga zich bij haar man, Luuk Tamminga, voegt, maakt zij kort daarna kennis met Jaime Rosario bij wie haar man in dienst is. Rosario maakt een verpletterende indruk op haar. Haar man krijgt intussen te maken met de verleidelijke Marcia Macaya. Waarschuwingen over haar reputatie slaat hij in de wind. Hij kan zich al snel niet meer aan haar duistere invloed onttrekken.

Rob Groenhof
Groenhof is in 1943 geboren in Mumbai. Na enkele jaren in Indonesië te hebben gewoond vertrok het gezin in 1949 naar Nederland. In 1971 ging de auteur naar Curaçao waar hij tot 1986 verbleef. Na jaren van les geven in het onderwijs is schrijven een regelrechte passie van Groenhof geworden sinds hij met pensioen is.

Signeersessie
Eilandroes is het zevende boek van de auteur. Eerder schreef hij onder andere ‘Dodendans op Curaçao’ en ‘Geheugenstrijd’. Zaterdag houdt Groenhof in Boekhandel Bruna een signeersessie van 15.00 tot 16.30 uur.

www.versgeperst.com