• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Nederlandse stichting Nicolette zet zich in voor kinderen met een beperking en  dolfijnen therapie op Curaçao. Dankzij de verkoop van de zelfgemaakte knuffelberen van Maria Vijverberg-Lelieveld is 660 euro opgehaald. Het bedrag is gedoneerd aan de stichting.

Dat meldt de website Het Hele Westland. De stichting wil initiatieven ter bevordering van de geestelijke en lichamelijke gezondheid van kinderen met een beperking stimuleren.

Beren
De zelfgemaakte knuffelberen van Vijverberg-Lelieveld waren vier maanden lang tentoongesteld in de bibliotheek van Naaldwijk en ‘s-Gravenzande en waren tevens te koop. Dat heeft uiteindelijk een bedrag opgeleverd van 330 euro dat door de berenmaakster werd verdubbeld. 

Therapie
De stichting spant zich in voor dolfijnen therapie op Curaçao. Door verschillende acties om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen, kunnen kinderen met een beperking de kans krijgen deze therapie te volgen. Met de donaties verzorgt de stichting de therapie en vliegtickets.

2 reacties op “Geld inzamelen voor dolfijnen therapie”

  1. Beste Karel, een beetje kort door de bocht je reactie. Jij hebt zeker geen kinderen ofwel kinderen in je omgeving die een beperking hebben in welke hoedanigheid ook. Dan zal je begrijpen dat het veel goed doet bij deze kinderen als ze een therapie met dolfijnen kunnen doen. Laat je eens verder informeren dan zomaar je eigen doel te melden in een reactie. Dan zal je horen dat de dolfijn de omgang met kinderen voor deze doeleinden niet vervelend vind en zelfs leuk vind.

  2. Laat de dolfijnen vrij. Men kan beter doneren aan www.dolphinproject.org.