• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bureau Openbare Gezondheidszorg doet een oproep aan iedereen die versnaperingen zal serveren of verkopen tijdens Karnaval, in het bezit moet zijn van een geldig keuringsbewijs van de G&GZ. Het bureau wijst iedereen erop die nog niet in het bezit is van het bewijs, dit zo snel mogelijk in orde maakt.

Tijdens controles door personeel van Technische Hygiënische Zorg (THZ) wordt iedereen die geen geldig keuringsbewijs op zak heeft, onmiddelijk geschorst en moet de eetgelegenheid verlaten.

Niet opgehaald
BOG laat weten dat de afgelopen twee maanden velen, met het oog op de carnavalsperiode, een keuring zijn ondergaan maar hun vergunning niet zijn komen ophalen. Iedereen die is gekeurd moet binnen zeven dagen na keuring het bewijs ophalen. Wie dit te laat doet, handelt onwettig en mag niet werken bij een eetgelegenheid waar consumptie aan het publiek wordt gekocht.

Keuringsbewijs op zak
Dit bericht geldt ook voor eigenaren van alle eetgelegenheden waar consumptieproducten worden klaargemaakt en verkocht. Iedereen die werkzaam is in de zaak moet een geldig keuringsbewijs van G&GZ op zak hebben. Het niet naleven van deze wet kan gevolgen hebben voor de medewerker en eigenaar van de zaak.

Ophalen
Iedereen die nog hun keuringsbewijs moet ophalen wordt verzocht om dit zo snel mogelijk te doen. Het bewijs kan van maandag tot en met vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur worden opgehaald bij G&GZ aan de Piskadereweg 49 in Mundu Nobo. Het keuringsbewijs is zes maanden geldig.

www.versgeperst.com