• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Voor de negende keer wordt dit jaar tijdens de ‘About Women and Influence’ de award ‘Outstanding Woman’ uitgereikt. De award staat voor erkenning en doorzettingsvermogen voor vrouwen in de carrièrewereld in het Caribisch gebied. Dit jaar zijn dertien carrièretijgers genomineerd.

Om in aanmerking te komen voor de award moet de genomineerde een zakenvrouw zijn in het Caribisch gebied en 60 jaar of ouder zijn. Daarnaast moet aangetoond kunnen worden dat zij een waardevolle bijdrage heeft geleverd voor andere vrouwen in de regio gedurende haar carrière.

Genomineerden
De Curaçaose genomineerde van 2012 zijn: Maria Diwan, Helen Hoyer, Mafalda Miguel, Isidra Brigitha, Marbella Pichardo, Gladys do Rego-Kuster, Dr. Rose Mary Allen, Norma Wild en Haidita Freitas Franca

Ceremonie
Op vrijdag 2 maart vindt de ceremonie plaats in het Hyatt Hotel en wordt bekendgemaakt wie de award in ontvangst mag nemen. Meer informatie over de award en de conferentie About Woman and Influence is te vinden op de website van de organisatie. Via de webiste is het ook mogelijk om deel te nemen via het registratieformulier, deelname aan de conferentie kost 522 dollar.


Jenny Fraai nam in 2011 de award in ontvangst

6 reacties op “Invloed van vrouwen wordt erkend”

 1. Zorro, de leeftijdsgrens is inderdaad 60 maar Constantia staat bekend om haar vervalsingen (met name van diplomas). Die schroeft zo haar geboortejaar 20 jaar terug.

 2. @ Marcel van Meekeren. Die konden niet genomineerd worden, omdat ze nog geen 60 jaar oud zijn.

 3. Nu maar hopen dat Constantia geen eregast is, Hoewel..een toespraak over `hoe bereik je de top met valse papieren` kan toch inspirerend werken voor de jeugd. Kunnen ze zien dat al die studies in de politiek niet nodig zijn. Wat een voorbeeld geven we..

 4. Het spreekt in het voordeel van de jury dat Constantia (in het bezit van een strafblad en vorige week dronken brakend in Punda betrapt) alsmede Stella van Rijn (als een lemming achter Schotte aanlopend en belastinggeld verkwistend op peperdure vakantiereisjes) niet genomineerd zijn.

 5. En wat voor 1.

 6. Maar de regering heeft maat 1 vrouwelijke minister