• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De gitaarlegende Carlos Santana zal samen met zijn band optreden tijdens de derde editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival. Santana is op vrijdag 31 augustus de headliner van de avond. Ook de Panamese zanger Ruben Blades heeft laten weten dit jaar nogmaals te komen.

Vorig jaar stond Blades al op het Sir Duke podium tijdens het festival, maar door de grote belangstelling konden helaas niet alle bezoekers zijn concert bewonderen.

Band
Daarnaast zullen ook de Dizzy Gillespie All-Star Big Band optreden tijdens de eerste avond. De band bestaat uit veel Gillespie alumini, zoals Paquito D’Rivera, die op het festival de big band zal leiden. De band James Farm zal zaterdag de sterren van de hemel spelen met saxofonist Joshua Redman en pianist Aaron Parks. Zij worden begeleidt door bassist Matt Penman en drummer Eric Harland.

Programma
Momenteel zijn de programmeurs van het festival en Gregory Elias, initiatiefnemer van het North Sea Jazz, in gesprek met diverse artiesten om dit jaar weer een spetterend programma neer te zetten. Wederom zal het festival plaatsvinden in het World Trade Center. Voorafgaand aan het festival zullen er twee gratis concerten worden gegeven. Deze zullen op zondag 26 augustus en maandag 27 augustus plaatsvinden op het Brionplein. Binnenkort wordt bekendgemaakt om welke artiesten het gaat.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Curaçao North Sea Jazz begint op maandag 2 april. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Mensing’s Caminada, Mobile Planet, Tik-Tak en 24 Uur uit de Muur. Vanaf 1 februari kan iedereen die zeker wil zijn van een plekje al kaarten reserveren via 522-JAZZ (5299). Betaling in termijnen is mogelijk. Kaarten kosten 195 dollar of 354,90 gulden per dag.


10 reacties op “Carlos Santana op North Sea Jazz”

 1. @Ferd,

  Als ze jonger worden zullen de hip hop artiesten komen waar jij zo van houdt…. 😉

 2. De leeftijd van de artiesten die Gregory Elias aantrekt wordt ieder jaar hoger. Wellicht logeren ze dit jaar zelfs in Betesda.

 3. @ Domboklad. Ja hoor, voor dezelfde prijs als een dagkaart. Wij hebben zelfs halve ministers voor de dubbele prijs of zelfs nog meer.

 4. @mooi, dus gratis voor Gerritje en aanhang.. en op kosten van het volk!

  Zo is deze regering.. alles op kosten van het volk!

 5. zijn er ook kaartjes voor een halve dag ??

 6. @ Piet,

  er is geen VIP bij de CNSJF en Gerrit probeerde het vorig jaar al om kaartjes te krijgen van de organisator voor zijn mensen. Die heeft een grote NEE gezegd tegen Gerritje. Als ie extra kaartjes moest hebben moest ie ze zelf betalen.

  Dat het toen uit de CTB kas kwam dat is een andere zaak

 7. Hoeveel kosten die VIP kaartjes die wel weer gratis zullen zijn voor de regeringsleden en aanhang?

 8. Santana leuk!
  Maar 354,90 gulden per dag p.p?! Nee, sorry, dat vindt ik gewoon te veel van het goede, en ga mijn hard verdiende centjes niet aan uit geven.

 9. Bizarre prijzen. Leuk elite feestje.

 10. Ai, moet ik weer gaan!
  Super met Santana!