Curaçao – De negende jaarlijkse vrouwen conferentie ‘About women & influence’ zal 2, 3 en 4 maart plaatsvinden op Curaçao. De conferentie is interessant voor vrouwen die werk en familie combineren, studentes, vrouwelijke managers, zakenvrouwen en directrices.

Eerdere conferenties gingen over vrouwen & creativiteit, vrouwen & controle en vrouwen & gezondheid. Deze keer zal de conferentie zich concentreren op de invloed die vrouwen kunnen uitoefenen in een bedrijf.

Sprekers
Dit jaar zal de gouverneur van Curaçao, Frits Goedgedrag, één van de sprekers zijn op de conferentie. Ook de premier van Sint Maarten, Sarah Wescot Williams, zal aanwezig zijn om het publiek toe te spreken. Zij zullen zich concentreren op bewustmaking van wat jou beïnvloed in je leven en hoe vrouwen hun omgeving beïnvloeden. De conferentie zal vrijdag 2 maart feestelijk beginnen met een presentatie van de ‘2012 Outstanding woman’.

Inschrijven
Na de conferentie zullen er nog verschillende evenementen plaatsvinden die gekoppeld zijn aan het evenement. Er zal onder andere een golf clinic wordengeorganiseerd. Deelname kost 522 dollar. Wie zich voor woensdag inschrijft en betaald ontvangt een korting van 52 dollar. Inschrijven kan via het registratieformulier op de website. Voor meer informatie kun je bellen naar telefoonnummer 690-8899.

5 reacties op “De invloed van vrouwen”

 1. Bunga bunga Schotte zou als macho en seksist (de vrouw kent voor hem maar 1 taal) een toespraak moeten houden.

 2. @ Henkie: Klopt niet.. wij zijn net als de heren en ik durf te zeggen dat vrouwen zelfs meer in de voorgrond komen dan mannen. Wij zijn een van de eersten in de regio zeker die een vrouwelijke premier heeft gehad in het persoon van mevr. da Costa Gomes. Wij zijn niet alleen geschikt voor het ‘aanrecht’ maar zijn in staat om een land te regeren, om geschikte hoofden van diensten te zijn etc… maar net als bij de mannen, zijn er sterke benen die het wilde kunnen dragen en er zijn die dit niet aankunnen.

 3. @ Henkie

  Klopt gedeeltelijk.
  Jacinta CONSTANTIA durft op de voorgrond te treden, zoals afgelopen zaterdagavond (28-01-2012). Zij lag kotsend in de toiletten van Iguanacafé aan de Handelskade. Niet omdat zij ziek was, maar ze was gewoon stomdronken en moest door haar beveiligers in de auto worden gedragen.

  Als je zo op de voorgrond moet treden begrijp je er weinig van en is er slechts één oplossing:
  INPAKKEN EN WEGWEZEN!!!!

 4. Komt door de normen en waarden van ons land, vrouwen zijn niet gewend hier om op de voorgrond te treden. Hun kracht ligt in het werken.

 5. opmerkelijk dat onze regering bestaat uit maar 1 vrouw…