• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Ride for the Roses wordt morgen voor de achtste keer georganiseerd. Deelnemers zullen zich inzetten voor 5000 kankerpatiënten op Curaçao door te lopen, fietsen of te zwemmen. De organisatie geeft aan dat al 2500 mensen zich hebben inschreven.

Vergeleken met vorige edities verwacht de organisatie dat een record aantal deelnemers zich zal inzetten voor de patiënten. “Vanaf het begin hebben wij als organisatie ons vastgelegd aan twee doelen. Wij willen 400.000 gulden inzamelen voor de strijd tegen kanker en 4500 mensen op de been krijgen”, laat woordvoerder Sigmund Jansen weten.

Walk for the Roses
Morgenochtend om 07.00 uur wordt het startsein gegeven op het Brionplein en start de Walk. Dit is een looproute van Brionplein richting Wet ‘n Wild. De lopers kunnen twee richtingen op, de acht kilometer lange route via de Julianabrug of de korte route via de Koningin Emmabrug.

Fietsen en zwemmen
Voor de fietsliefhebbers is er het onderdeel de Ride. De Ride heeft drie routes op de openbare weg van 60, 40 en 15 kilometer. Daarnaast is er ook een off-road mountainbike parcour uitgelegd van 20 kilometer langs de natuur. Het laatste onderdeel is de Swim for the Roses. Vanaf Zanzibar op Jan Thiel zwemmem deelnemers richting Wet ‘n Wild bij Seaquarim Beach.

Schema
07:00 – start Walk for the Roses vanaf Brionplein
08:00 – start Ride for the Roses vanaf Wet ‘n Wild
08:00 – 15:00 Markt op het strand van Wet ‘n Wild
08:00 – 1500 podium programma met live muziek en prijzen
12:00 – start Swim for the Roses vanaf Zanzibar, JanThiel
12:45 – 13:30 aankomst zwemmers bij Wet ‘n Wild

Deelname
Geïnteresseerden kunnen zich vandaag tot 16.00 uur inschrijven bij ORCO BANK. Deelname aan één onderdeel kost voor jongeren tot 16 jaar tien gulden en voor volwassenen vijftien gulden. Deelname aan een tweede onderdeel kost tien gulden extra. Voor meer informatie over het evenement of deelname kun je terecht op de website van Ride for the Roses.

7 reacties op “Roses gaan de strijd aan tegen kanker”

 1. @ Piet Lut. Jazeker, maar onder voorwaarden. Het moet niet vanuit Den Haag zijn aangestuurd. Niemand mag eitje-tik met hem spelen. Uit de opbrengst in guldens mag hij net zo veel guldens graaien tot een maximum van het totale gewicht van hem en mevr. Tasjes.

 2. Gaat Asjes meelopen?

 3. Bomboklad heeft gelijk, alle sporters veel succes en mochten jullie winnen en de hand mogen schudden van de dikke HBN en KPMG bobos: hard knijpen, heel hard knijpen!

 4. jullie tonen TOTAAL geen respect over het onderwerp stelletje azijnzeikers !!
  geachte sporters veel succes !!

 5. Gompie heeft wel gelijk. Maar wellicht voelen deze heren zich verplicht om iets terug te doen na weer een jaar factureren van uurtarieven waar een paard de hik van krijgt.

  Voor de prijs van een eenvoudig adviesje van hun bedrijven koop je ook een nieuwe auto, en geen Daewoo Matiz.

 6. @Gompie, wat moet het zuur zijn in jouw wereld.
  Om Eddy Murphy te quoten uit Raw 1987: “Have a coke and a smile and…[fill in the blanks]”

 7. Dat wordt weer lachen morgen met de vertegenwoordigers van de sponsors, HBM Law en KPMG, beiden maatje Ivar Asjes. Het is hen niet om het goede doel te doen, want daarvoor hadden ze meer kunnen doen door gewoon hun 8 keer modale beurs te trekken, maar het gaat hen vooral om op zoveel mogelijk foto’s te verschijnen. Naar verluid staan deze heren al vier weken voor dit event thuis voor de spiegel te poseren met hun Colgate gliimlach en zover mogelijk ingehouden buik.

  En dat om maar in zoveel mogelijk kranten en sociale media te verschijnen, en op hun eerstvolgende Lions en Rotaty meeting te kunnen vertellen hoe sociaal ze wel niet zijn.