• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Terwijl de voorbereidingen voor Karnaval in volle gang zijn, weten de carnavalskleuren de weg naar Albert Heijn ook te vinden. Vanaf volgende week is het café van de supermarkt gehuld in vrolijke foto’s van het Karnaval op Curaçao.

De expositie Carnaval is Leven van Bea Moedt laat vrolijke foto’s zien van de meest prachtige kostuums en mensen op Curaçao. De expositie wordt woensdag om 17.00 uur geopend in het AH café.

3 reacties op “Karnaval kleurt Albert Heijn”

 1. Albert Heijn is, ondanks de soms belachelijk hoge prijzen, een aanwinst voor het eiland. Ze waren voor mij nummer 1 en nu nummer 2 na Mangusa Hypermarket wat tot in de landscaping een pareltje is. Goede derde is Centrum Supermarkt, daarna volgt een hele tijd niets en wat we dan nog aan supermarkten hebben is van derde wereld niveau.
  Ik heb desalniettemin over de winstgevendheid van Albert Heijn (te weinig klanten door de hoge prijzen) en Mangusa Hypermarket (te grote investering en hoge electrakosten), dus misschien is Centrum Supermarkt niet alleen de derde maar ook de lachende derde.

 2. gert de vries is ouwe koeien uit de sloot gaan trekken !!

 3. Het is bij AH het hele jaar carnaval, en wel met hun prijzen. Een produkt dat in Nederland voor 2.50 euro in de AH ligt kost hier ruim 17 gulden. Ik begrijp dat het hier duurder is vanwege transport en dergelijke maar dit is ruim 7 keer de europrijs terwijl de NAF 2.2 keer de euro is.

  AH had tot de komst van Mangusa Hypermarket de mooiste en schoonste winkel van Curacao, maar met deze prijzen kan alleen Gerrit en Stella er nog inkopen doen als ze weer een reisje daggeldvergoedingen hebben geincasseerd.