• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Zangtalenten Josje en Angela hebben tijdelijk afscheid genomen van Curaçao en de tropische podia ingeruild voor het Nederlandse televisieprogramma The Winner Is… Vanavond om 20.30 uur Nederlandse tijd zullen de dames de strijd aangaan met andere duo’s.

De Curaçaose dames staat een zware tijd te wachten. Het televisieprogramma bestaat uit zangtalenten verdeeld in acht categorieën: vrouwelijke solisten, mannelijke solisten, 40 plus, families, jeugd, zanggroepen, duo’s en professionals. In elke categorie strijden vier mensen of groepjes. Josje en Angela spelen mee als duo. Elke groep is een bepaald geldbedrag waard dat gedurende het programma hoger wordt.

Eén miljoen
Tijdens het programma zijn de kandidaten deels zelf verantwoordelijk voor hun lot. Ze krijgen namelijk de mogelijkheid om zelf te onderhandelen over wie er door moet naar de volgende ronde: zijn zij dit zelf of is hun talent niet groot genoeg? Wanneer een kandidaat vermoedt dat zijn tegenstander beter heeft gepresenteerd kan hij hem of haar een voorstel doen om met het prijzengeld uit de competitie te stappen. De winnaar kan uiteindelijk met één miljoen euro naar huis gaan.

The Winner is… wordt om 20.30 uur Nederlandse tijd en 15.30 uur Curaçaose tijd uitgezonden op de Nederlandse televisiezender SBS6. Meer informatie over het programma is te zien op de website.

www.versgeperst.com