CURAÇAO – Met minder dan een maand te gaan voor de parades over het eiland dansen, is het zaterdag tijd voor de eerste Jump Up. Radio MAS organiseert de jaarlijkse Jump Up langs de carnavalsroute met bands ERA, Dreams en Gio Fuertisimo. Iedereen is welkom om mee te lopen, dansen en jumpen!

De Jump Up van Radio MAS trekt elk jaar honderden bezoekers en vorig jaar jumpten er zelfs rond de 1800 feestvierders mee. “Dit jaar verwachten we ook weer veel mensen”, vertelt een medewerker van het radiostation. “We denken dat er tussen de 18 tot 2000 mensen meedoen.” De sfeer zal dit jaar verhoogd worden doordat zaterdag om 10.00 uur het startsein wordt gegeven om stellages langs de carnavalsroute te plaatsen. “Er zullen allemaal mensen langs de route bezig zijn met hun stellages, dit zorgt voor extra ‘ambiente’.”

Route en tickets
De Jump Up gaat zaterdagavond om 20.00 uur van start in St. Maria op De Cubaweg. Tegen 23.30 uur zal het feestende gezelschap het eindpunt bij Colon bereiken. Kaartjes kosten 50 gulden, inclusief een t-shirt en drie drankjes die je aan het begin van de route meekrijgt. Het thema van de Jump Up is zeevaart en dit is in de shirt terug te vinden. Tickets zijn tijdens kantooruren te koop bij het radiostation, tussen 09.00 en 18.00 uur bij Tik Tak in Punda, dag en nacht bij Beep Beep Rio Canario en 24-uur Uit de Muur. Morgenmiddag worden om 16.00 uur de
t-shirts uitgedeeld bij Alivio. Hier zijn dan ook nog kaarten te koop.

www.versgeperst.com