CURAÇAO – Restaurant Landhuis Classics bestaat morgen één jaar en wil dat met Curaçao vieren. Vanaf 18.00 uur is iedereen van harte welkom op het feest in het landhuis aan de St. Rosaweg voor een gratis drankje en hapje tijdens happy hour. Rhydd’m en dj Plem zullen ervoor zorgen dat iedereen met de voetjes van de vloer gaat.

19 reacties op “Alweer één jaar geworden”

 1. Classics is mooi geworden, een prestatie om trots op te zijn. Helaas geld dat niet voor het parkeergedrag van de gasten.
  Dat ze de parkeerplaatsen innemen van naastgelegen horecagelegenheden is nog tot daaraantoe, maar ze schamen zich er niet voor midden op de weg te parkeren of dubbel te parkeren. Waarmee ze wel juist geparkeerde gasten blokkeren en beletten te vertrekken.
  Het parkeergedrag van de bevolking is al vaker op Versgeperst aan de orde geweest (alle invaliden parkeerplaatsen bij de supers zijn alitijd bezet doorvaliden) maar wat ik bij Classics zag was ronduit asociaal.

 2. Patricia, jullie hebben iets moois van Classics gemaakt – een aanwinst voor de buurt, zonder twijfel.

  Het heeft alleen wat treurigs, al die kantoorpikjes die de hele dag gevangen zitten in beton, naar boven likkend en naar beneden trappend, hun bazen stellavanrijniaans volgend en die dan woensdagavond massaal vrij gelaten worden om bij Classics uitgebreid te verhalen over het geweldige leven dat ze lijden.

  En vooral laten blijken hoe belangrijk ze zijn door continu hun I phones te laten piepen door collega kantoorkabouters die in Omundo een zelfde ritueel ondergaan. Vanavond was er zelfs een bij die continu met zijn remote zijn SUV te openen en te sluiten, zodat de laatste door de knipperende lampen toch vooral gezien werd door de andere aanwezigen.

  Een avondje Classics en Youp van ‘t Hek heeft voldoende stof voor een paar eindjeaarsconderences!

 3. @Ivanka, een gemiddeld feest van GIo of Dreams is ook zo treurig.. liedjes waar ze het woord dushi duizend maal zingen..

 4. Belgje!

  Helemaal gelijk!!
  Tot vanavond heb er zin in hoor.

  Dikke sunchi voor jou

 5. Niet dood bedoel ik. Jammer dat lokale feesten op deze site altijd door mensen de grond in worden gestamt hoor

 6. A M B tenaar, wet n wild of TMF lijkt me een leuke plek voor je. Niks serieus, geen ambitiezue zakenmensen maar allemaal jonge dronken stagiaires. Daar zou ik dood gevonden willen worden, maar goed…

 7. @patricia: en zo is het maar net! Ik zeg:”Santé!!!!”

 8. Netwerkende kantoorambtenaren… je moet wel diep gezonken zijn als je daartussen levend gezien wilt worden.

  Maar ongetwijfeld interessante discussies over de beste plaats van de koffiezetautomaat, het favoriete merk tipp-ex en de lengte van de paperclips op de diverse Curacaose kantoren.

 9. We bestaan 1 jaar en dat verdiend een feest en een positief gevoel! We hebben er hard voor gewerkt en men kan nooit een restaurant of lidmaatschap opbouwen die voldoet aan elke smaak (categorie) van mensen. Daarom kiest men zelf welke marketing men doet om een bepaalde doelgroep aan te trekken. Ongeacht huidskleur, leeftijd, portefeuille ed.
  Landhuis Classics is een Curacaosch pareltje en is er heel trots op om het lokale kantoorleven hun publiek te noemen. We gaan voor volwassen mensen die er van houden een carriere op te bouwen en hier lekker te kunnen netwerken, dansen en te borrelen zonder daarvoor te moeten beledigd worden.
  Ieder diertje zen pleziertje zeggen wij in Belgie!

 10. @Teun, ha ha de meeste mensen betalen niets voor het lidmaatschap en komen op het gratis drank af. Veel van die beachboys.. Hollandse mannen met lange haren die in hun korte broek en op slippers er komen. Je kan ze beter wannebe kakkers noemen.

 11. @ Teun: ik hoef daar niet bij te horen om mijzelf belangrijk te voelen. Dat soort kindergeneuzel ben ik allang ontgroeit.

  Als die mensen dat lekker willen doen, laat ze lekker doen! Ik drink mijn Bollinger wel op mijn eigen porch! Daarvoor hoef ik niet naar Saint Tropez die staat btw in De Story… dus het is zo afgelopen met dat geblaat daar ;-). Dan komt het plebs die dan hier gaan giffen over die blackberries, SUV’s etc

 12. Nou Nouveau Riche, in Nederland noemen we Elysiants leden meen ik kakkers. Als je duizenden dollars betaalt om met soortgenoten onbetaalbare drankjes te gaan nuttigen op decadente plekken als Saint Tropez dan spoor je niet.

  Het is een club van mensen die zichzelf bijzonder interessant vind en vooral wil laten zien dat ze ver verheven zijn boven de rest.

  Ik wens je er veel plezier bij, maar je maakt jezelf er wel belachelijk mee.

 13. @ D. Muys… blijkbaar ben je dus ooit bij een bijeenkomst geweest van Elysiants? Dan weet jij ook dat daar dus GEEN Jan Japen en Erik Jannen zitten… Dat is volk van ander soort allooi. Eerder die gezapige golfballen op Blue Bay… Laat ieder toch lekker zijn of haar gang gaan… dat jij je daar zo aan loopt te ergeren….

 14. Ik vind het wel leuk bij Classics op woensdagavond. Het is alleen jammer dat ze elkaar af proberen te troeven met de duurste en meeste parfum. Daarom moet je als je langer dan een uur binnen bent bijna aan de zuurstof, want je kunt nauwelijks nog adem halen met al die chemische troep.

 15. Ivanka, waarom willen jullie je ZELF zo graag discrimineren, ik zie in het hele verhaal van D. Muys geen woord over yu di korsou staan maar jij maakt er een heel ander verhaal van. Ik wordt een beetje moe van mensen zoals jij die achter alles wat een “blanke” zegt iets zoekt!

 16. @Ivanka, ik zie de YDK met petje op een gouden ketting..

 17. Ivanka, jammer dat jij zoals veel van je eilandgenoten overal meteen racisme achter zoekt. Het is een geluk (bij een heel groot ongeluk) dat Gerrit Schotte en Stella van Rijn blank zijn, anders zou de niet malse kritiek op dit tweetal van bedenkelijk allooi door jou ongetwijfeld ook als racistisch worden betiteld.

  En D. Muis heeft geen woord over huidskleur geschreven. Bij de lokaties die bij beschreef (Classics happy hour en Elysiants borrel) ben ik geweest en trof er blank en zwart aan, helaas allebei van het type arrogant, verwaand en belust op geld. Lieden die zich boven de wet wanen en er ook geen enkele moeite mee hebben om na afloop van het happy hour en de borrel stomdronken achter het stuur van hun SUV te kruipen, ondertussen tekstend met hun smart phones.

 18. D, Muys; met het volk van woensdagavond bedoel je succesvolle zwarte curacaoenaars? Die bezoeken de happy hour volgens mij. Of kan je het niet zo goed hebben dat ook yu di korsou een mooi pak kunnen kopen? Is dat alleen wegegelegt voor de blanken?

 19. Qua gebouw is Classics een pareltje, maar helaas trekt deze horecagelegenheid op woensdagavond een volk waar een beschaafd mens niet mee gezien wilt worden (van het type Blackberry Torch en Jeep SUV).

  Alleen de bijeenkomsten van de Elysiants club zijn nog erger. Daar struikel je over de Jan Japen en Erik Jannen en dames met meer siliconen dan hersencellen.