• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Albert Schweitzer College stond zaterdag geheel in het teken van het milieu. De kinderen leerden over vervuiling, de schoonheid van de natuur en de rol die zij hierin zelf spelen. Ook minister Jacinta Constancia (Natuur en Milieu) droeg een steentje bij.

Constancia bezocht het College vanwege een workshop die was georganiseerd. De minister hield een korte toespraak voor de kinderen. Gedurende de hele dag werden er onder andere door het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur presentaties gehouden waarna leerlingen opdrachten moesten maken. Ook Amigu di Tera, Stichting Uniek Curaçao, Carmabi, Konseho pa Medio Ambiente en Stichting Schoon Milieu Curaçao waren aanwezig.

3 reacties op “Geslaagde milieudag op Albert Schweitzer”

 1. Knowledge is power!! Inplaats van steeds klaar te staan met allerlei opmerkingen wat er mis is op het eiland, want dat zien we zelf ook wel zou het men sieren mee te helpen om de mensen te educaten. Big Thumbs to those who show effort!!!

 2. Zelden zulke viespeuken mee gemaakt , zijn er maar weinig die hier om natuur en milieu geven, en het schijnt dat vuilnis en vuil langs de weg gooien zowel bij jong als oud tot de normaalste zaak van de wereld behoord

  in en in triest en dit terwijl we zulks een mooi eiland hebben

  verteld teven veel over de bevolking dit gedrag, schijnt inderdaad nogal belangrijk te zijn de BB en SUV

 3. Helaas dat de meeste hier geen lor geven om de natuur, en het vervuilen en vernielen gewoon elke dag door gaat .

  Maar ja de Kia Sportage en Blackberry zijn belangrijker en mijn tuin en gewone afval langs de weg is daar neer gegooid door de Haïtianen die ik heb betaald heb om het naar Selikor te brengen,