CURAÇAO – Landhuis Bloemhof opent zaterdag de expositie van studenten ‘Year in Review’. De expositie laat werken zien van studenten die één of meerdere workshops hebben gevolgd in het afgelopen jaar. Het landhuis organiseert al meer dan vijf jaar verschillende workshops.

Er zijn workshops zoals cement reliefs, werken met gips, verschillende schilder- en tekentechnieken, creaties met recyclebaar materiaal en het ontwerpen van juwelen met zilverklei.

Meer workshops
Sinds kort organiseert Bloemhof ook workshops voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar. Naast de algemene workshops wordt er het komend jaar meer focus gelegd op ‘Do it yourself’ en functionele artistieke creaties voor in huis en tuin.

Indruk
Landhuis Bloemhof nodigt iedereen uit om zaterdag vanaf 10.00 uur de expositie ‘Year in Review’ te bewonderen. Tijdens de opening zijn ook de studenten en docenten aanwezig om uitleg te geven over hun werken en de workshops. De expositie is tot 28 januari te bezichten. Daarnaast kunnen bezoekers een indruk krijgen van de workshops die dit jaar worden aangeboden. Wie zich op deze dag inschrijft voor een cursus, ontvangt 10 procent korting. Meer informatie is te vinden op de website van Landhuis Bloemhof.

www.versgeperst.com