CURAÇAO – Het nummer Ta Amor van de band Dreams is op nummer 1 terechtgekomen in de Top 100 2011 van radio Zfm/MI95. Deze prestatie maakte van Dreams, dé band van het jaar. “Mijn hart is gevuld met dankbaarheid”, reageerde bandleider Axel Pikero nadat de benoeming bekend werd.

Ta Amor werd gekozen uit 100 liedjes die het afgelopen jaar in de lijst stonden. Pikero vindt het een eer dat het nummer de eerste plek heeft gehaald. “Wij geloven in muziek op niveau en in een andere manier van muziek maken. We stellen als doel altijd de verwachtingen van fans en de luisteraars van alle radiostations, te overstijgen. Ik wil de radiostations bedanken die ook hebben gezorgd dat Dreams op hun playlist voorkwam en de aandacht van het publiek kon vangen.”

Succes
2011 was voor Dreams een enorm succesvol jaar. De band scoorde meerdere hits en verkocht een record aantal cd’s. “Het verkopen van cd’s is tegenwoordig moeilijk, maar onze fans geloofde in de kwaliteit van Dreams.” De muziekgroep trad, behalve op thuiseiland Curaçao, ook meerdere malen op in Suriname, Aruba, Bonaire en Nederland. Ook 2012 belooft veel goeds voor de band. “We zijn in afwachting van het carnavalsseizoen dat ook zeker kan rekenen op de innovatieve klanken van Dreams.”

4 reacties op “Dreams ‘Band van het jaar’”

  1. Gio Fuertisimo zowieso nummer 1 band van curacao. Maar die nummer Ta amor is zeker wel 1 van de beste liedjes gemaakt in 2011. Gefeliciteerd aan Dreams.

  2. Crazy Peanuts

  3. ook de mijne niet, maar ehh juny wat is jou favoriete band?

  4. Sorry niet mijn band