• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Jaar op jaar komen er steeds meer vakantiegangers naar ons eiland toe. Curaçao is erg populair bij de Nederlanders, en om dat zo te houden zal Curaçao goed vertegenwoordigd worden op de Vakantiebeurs. Deze zal van 11 tot 15 januari plaatsvinden in Utrecht.

Onder het genot van Caribische cocktails en Curaçaose hapjes zullen de bezoekers geïnformeerd worden over de vele evenementen die dit jaar op het eiland zullen plaatsvinden.

Workshops
Er zullen verschillende evenementen besproken worden, zoals het eerste Curaçao International Film Festival Rotterdam, het Curaçao North Sea Jazz Festival en de Space Expedition Curaçao. Tijdens workshops leren de bezoekers om traditionele Curaçaose hapjes en cocktails te maken. Zo kunnen ze deze ook nog thuis maken, om al vast in de stemming te komen voor hun mogelijke vakantie naar ons eiland.

North Sea Jazz
Bezoekers krijgen tijdens de Vakantiebeurs alvast een voorproefje van Curaçao North Sea Jazz. Een quartet bestaande uit bas, percussie, piano en trompet zal de bezoekers van een optreden voorzien. Curaçao North Sea Jazz zal zich van vrijdag 31 augustus tot zaterdag 1 september afspelen op ons eiland.

Films en muziek
Een ander belangrijk evenement dat zal worden verkondigd is het Curaçao International Film Festival. Van 29 maart tot 1 april zal dit ons eiland plaatsvinden op drie verschillende locaties. De bezoekers krijgen Caribische en Zuid-Amerikaanse films te zien, kunnen genieten van verschillende muziekoptredens en hebben de mogelijkheid een tentoonstelling over camera’s te bezoeken.

De ruimte in
Natuurlijk kan Space Expedition Curaçao niet vergeten worden op de beurs. Eind 2013 zullen vanaf Hato rondvluchten naar de ruimte worden gelanceerd. Er komt een trainingscentrum voor astronauten, maar ook een expositieruimte. De medewerkers op de Vakantiebeurs zullen de bezoekers alles vertellen over dit spannende vooruitzicht.

2 reacties op “Curaçao op de Vakantiebeurs”

  1. Curacao is the best!!

  2. Had ik me nou echt op verheugd om een workshop, hoe een bodybag te gebruiken, bij te wonen en dan het idee om die thuis uit te proberen, zou helemaal toppie zijn.