• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het ministerie van Algemene Zaken heeft donderdag een eindejaarsfeest georganiseerd voor alle medewerkers van de verschillende departementen die onder het ministerie vallen. Na het gebed van pastoor Curtus, richtte premier Gerrit Schotte een aantal belangrijke woorden aan alle aanwezigen.

De premier bracht de herinneringen naar boven van de grote veranderingen die het ministerie is ondergaan en de nieuwe functies die zijn geïntroduceerd na 10-10-10. Schotte vroeg aan de medewerkers om deze veranderingen een kans te geven en eerst aan te zien hoe deze zich ontwikkelen voordat er weer veranderingen worden aangebracht.

Brood op tafel
“Ik heb voor volgend jaar al goed bericht, ik verwacht dat er niet minder maar eerder meer werk voor jullie zal. Ik ben hier blij mee omdat het betekent dat er brood op tafel is, iets dat voor mij persoonlijk erg belangrijk is”. Met deze woorden wierp Schotte een blik op de toekomst. Tot slot gaf de premier mee dat ondanks we een klein land zijn, wij een goede dienstverlening moeten bieden aan onze gemeenschap. “Dat is per slot van rekening de taak van de overheid: werken en diensten bieden waardoor ons lang kan functioneren en waarvan onze inwoners de vruchten kunnen plukken.”

Swingen
Na deze blik op de toekomst kon het feest beginnen. De voetjes gingen van de vloer toen de band Dreams startte met een moderne merengue. Schotte stond zeker niet stil en waagde zich ook aan een dansje op het plein van Fort Amsterdam. Om 18.00 uur stak de minister een pagara aan ter afsluiting van het jaar 2011.

6 reacties op “Ministerie sluit 2011 feestend af”

 1. Weinig reden voor “feesten”!!!
  Zou regering op een andere planeet leven met hun gedachten???
  De situatie en de sfeer op Korsou is NOG NOOIT zo slecht geweest en het perspectief ziet er voor de komende jaren ook zeer somber uit.
  STOP verkwisting van overheidsgelden en stel prioriteiten voor verbetering op Korsou zelf.

 2. Het grappigste vind ik wel die polonaise huppelende politici die zich ook even overgeven aan die verfoeide koloniale stijl van karnaval vieren.

 3. @zorro

  de informatie misplaatsen of spontaan vergeten (volks mond liegen) is vrij normaal voor deze mensen, dat zit blijkbaar in je of niet. Er is een (1) foto niet geplaatst dat is dat de priester/dominee een preek/woordje heeft gehouden. Om te tegen de heren en dames te zeggen met 10 wees gegroetjes genoeg is om het nieuwe jaar rein in te gaan. Wellicht kan versgeperst ook dit foto plaatsen of praat ik nu over iets raars.

 4. Feesten??? Met zo’n hoog armoedecijfer op Curacao is er helemaal geen reden om te feesten. Ga eerst maar eens wat aan de armoede doen!! Als dat verholpen is zijn er nog genoeg andereprojecten waar dit weggegooide geld naartoe kan.

  Schotte c.s., ga je diep schamen!!!

 5. Waarom zou Schotte toch de tong uit de mond hebben op foto 2? Ik zie sommige ministers zelfs aanstalten maken om te gaan gaggeren. Alles wijst op een dalende economie niet in het minst veroorzaakt door deze regering alsmede MINDER werkgelegenheid en hij zegt precies het tegenovergestelde. Liegen blijft zijn specialiteit.

 6. Blijkbaar heeft de regering nog niet veel gedaan dan buiten feest vieren op de centen van de belasting betaler blijkt wel op de foto’s hierboven. Als voorbeeld