CURAÇAO – Na zichzelf te hebben aangekondigd, rende de komiek Najib Amhali het podium op. Amhali zette gisteren op Mambo Beach zijn nieuwste show neer, ‘Alles komt goed’. Een show waarbij lachen, gieren en brullen een zekerheid is maar waarbij ook de boodschap overkomt; het kan altijd erger, alles komt goed.

De show was een parodie op het leven van de komiek en begon klokslag 22.00 uur op het strand. Hij was nog geen vijf minuten met zijn show bezig of Amhali kreeg al op zijn kop van een bezoeker nadat Amhali zelf eerst te late bezoekers had aangesproken. “Najib je bent zelf ook te laat! Ik sta hier al vanaf 21.00 uur en ben toen maar gaan pootje baden!”, roept de wat ‘boze’ bezoeker.

Bekende situaties
De show die ruim twee uur duurde zat vol relatieproblemen, slippertjes en therapiesessies. Wat leidde tot gevangenschap van de ‘dikke man’. Het publiek schaterde om de bekende situaties die de komiek ter sprake bracht. Maar naast lachen heeft Amhali ook een boodschap overgebracht. “Het kan altijd erger, maar uiteindelijk komt alles goed.”

www.versgeperst.com