• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Drugsverslaafden hebben gisteren kunnen genieten van een kerstdiner in het buurtcentrum Don Bosco. Organisator Gladys van Dal en vrijwilligers schepte voor de aanwezigen het eten op. Voordat het eten werd opgediend sprak de pastoor een kerstinzegening uit naar aan iedereen.

Drugsverslaafden van Stichting Algemeen Psychiatrisch Ziekenhuis Dr. David Ricardo Caprilles, Fundashon pa Maneho di Adikshon FMA, Dios Yudami, Sentro Speransa, Victory Outreach, Nos tei pa otro, Yabi di libertat, Effeta en Brasami waren aanwezig op deze heugelijke dag.

Extra aandacht
Tijdens het diner werd er harpmuziek ten gehore gebracht om de kerstsfeer er goed in te krijgen. Pastoor Matheo gaf vervolgens nog een solo optreden op een Cuarta. “Ik vind het leuk dat er extra aandacht wordt besteedt aan de drugsverslaafden, al is het misschien maar één keer per jaar”, laat één van de aanwezige weten. “Dat zij ook een mooie kerst krijgen, dat is fantastisch.”

5 reacties op “Kerstdiner voor drugsverslaafden”

 1. whahaha meneer jansen niemand word gedwongen om drugs te gebruiken !! het komt door de maatschappij vanaf de jaren 70 en het gaat maar door en het is niet te stoppen !!
  en wordt alleen maar ergerder als je het niet legaal maakt je kan het niet stoppen or no ???

 2. Alle respect voor de kerstgedachte, maar niemand wordt gedwongen om drugs te spuiten en slikken, dus deze verslaving is een keuze en een kerstdiner voor de verslaafden overbodig.

  Of gaan we dadelijk ook een kerstdiner organiseren voor de plegers van overvallen en corrupte politici?

 3. @Klabo: Nee, laten we die mensen inderdaad nog verder verstoten en ze alle menselijkheid afnemen. Dat zal vast helpen met de gedragsproblemen die sommige verslaafden hebben.

 4. Ik mis Gerrit, kan hier zeker geen electoraal voordeel behalen !

 5. Ik word ook een verslaafde , bestelen van hardwerkende mensen en gratis eten krijgen