• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Veel mensen hebben gehoor gegeven aan de oproep van Dolfijn FM om kerstcadeaus naar de studio van het radiostation te brengen. Het station organiseerde voor de zesde keer de actie ‘Ieder kind een kerstcadeau’. De actie duurde twee weken en is gisteren afgelopen met een eindstand van 6644 kerstcadeautjes.

De vloer van de redactie van Dolfijn FM stond vol met dozen gevuld met cadeautjes. De presentjes zijn opgehaald door veel vrijwilligers van stichingen en instanties. Zij zorgden er op hun beurt weer voor dat de cadeautjes de juiste bestemming kregen.

Kippenvel
Vorig jaar werden er aan het eind van de actie bijna 9000 cadeautjes geteld. Maar dat nam de vreugde bij de crew van het radiostation niet weg. “We geven het hele jaar door prijzen weg op Dolfijn FM, reizen, tickets, noem maar op”, vertelt stationmanager Egon Sybrandy. “Daarom vragen we elk jaar aan de luisteraars om iets terug te doen. Die hebben er individueel en ook namens veel bedrijven opnieuw voor gezorgd dat een paar duizend kinderen een cadeautje hebben gekregen dit jaar. De reacties van die blije kinderen geeft je steeds weer kippenvel. Heel emotioneel. Het is goed dat we het doen, samen met onze luisteraars. Volgend jaar absoluut weer”, aldus Sybrandy.

8 reacties op “6644 kinderen een kerstcadeau”

 1. Jochem Gerrits is een typische MFK-er, graaien en pakken wat je pakken kunt.

  En Radio Dolfijn is als het Curacaose volk, zonder enig besef van normen en waarden wordt dit graaien geaccepteerd en verbloemd. Probeert Schotte zijn stuitend gedrag te verbloemen door het uitdelen van kerstontbijtjes aan kinderen, Radio Dolfijn verbloemt de aanwezigheid van Jochem Gerrits met de actie ‘ieder kind een kerstcadeau’.

 2. Bravo Dolfijn,
  Deze ” makamba” aktie wordt door de PS & CO met stilte aanvaard (schamen ze zich niet dat zij nooit zo’n actie voor de YU’s organiseren???).
  Natuurlijk niet want zij hebben “belangrijker zaken” aan hun hoofd (zitten trouwens waarschijnlijk weer op andere plek op deze aardbol dus waarom om te kijken naar de noden van “HUN” Yu’s die ze toch alleen maar nodig hebben als er weer gestemd moet worden!!

 3. tsja beste henk en wij zijn daar gelukkig mee het boeit ons niet af en toe een vlaggetje sjirtje polartje en we hebben de grootste lol
  en volgens mij komt u in aanmerking voor de azijnzeiker 2011 award
  alvast van harte gefeli

 4. Bomboklad, u heeft dezelfde tekortkoming in de ontwikkeling die ik helaas bij de meerderheid van de lokalen vaststel, namelijk het accepteren van fraude bij onder andere werknemers en politici.
  Zoals Radio Dolfijn gewoon verder gaat met Jochem Gerrits die (in dienst van Buma Stemra) een klant voor honderdduizenden euros probeerde op te lichten stemt de Curacaoenaar over 3 jaar weer massaal op de Godetts en Constantias die door de rechter veroordeeld zijn voor fraude en corruptie.
  Laat u eens bijscholen en kom erachter dat dit in een geciviliseerde samenleving niet mogelijk is.
  Dolfijn FM speelt mooi weer met de kerstcadeau aktie, maar het is puut om zichzelf neer te zetten als sociaal voelend want op integriteit valt de zender niette betrappen.

 5. beste henk je kan niet goed tellen ! zelfs jouw vriend schotte kan het beterder !!

 6. jaja nerd jansen its the same old story with you kom eens met wat nieuwe feiten man !!!

 7. Ik sluit net uit dat het werkelijke aantal cadeau’s zo’n 10,000 was, maar dat Jochem Gerrits zijn 25% aandeel daarvan ingehouden heeft.

 8. Beduidend lager aantal cadeau’s dan vorig jaar, maar wellicht heeft de aanwezigheid van Jochem Gerrits in de Radio Dolfijn crew daarmee van doen. Die is recent keihard betrapt op corruptie bij zijn werkgever Buma Stemra en zo iemand ga ja natuurlijk geen kerstcadeau’s brengen.