• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  CURAÇAO – Stichting Biba Mihó heeft een donatie van 10.000 gulden ontvangen van makelaarskantoor RE/MAX Bonbini. Vorig jaar kwam het kantoor in aanraking met de oprichter Sandra Hay. Vanaf dat moment stort RE/MAX honderd gulden op de rekening van de stichting voor iedere woning die zij verkopen.

  Daarnaast heeft RE/MAX zich actief bezig gehouden met fondsenwerving waarbij lokale bedrijven zijn benaderd met het verzoek om ook structureel een bijdrage te doen. Deze week heeft het team van het makelaarskantoor een bedrag kunnen doneren van maar liefst 10.000 gulden.

  Bejaardentehuis
  Stichting Biba Mihó zet zich in voor de minderbedeelden op Curaçao. Momenteel realiseert Hay de nieuwbouw van een compleet nieuw bejaardenhuis Nos Welita te Noord-Zapateer. In het nieuwe bejaardentehuis is plaats voor 40 oudere dames en heren, het tehuis waar zij momenteel in wonen is hard aan vervanging toe. Tot de oplevering van het bejaardentehuis blijft het makelaarskantoor voor iedere verkochte woning een bedrag van honderd gulden doneren aan de stichting.

  2 reacties op “10.000 gulden voor bejaardentehuis”

  1. Hulde voor mevr. Sandra Hay!
   HAar project kunt je ook volgen via TEDxCuracao, waar zij onlongs een presentatie over heeft gehouden. Senior Hay ta un berdadero hija de Curacao!
   Zie link TEDx
   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QajeVQQ1hx8

  2. Zeer inspirerend!

   Hopelijk kan ReMax fungeren als voorbeeld voor andere ondernemers!

   Mooi initiatief van Sandra Hay.

   Pabien Sandra!