• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte en parlementariërs van de MFK hebben gisteren een kerstdiner verzorgd voor 172 leerlingen van Kolegio Dodo Palm. Na het versieren van de kerstboom bonden de premier en zijn collega Rudney Garmes een schort voor en serveerden het kerstmaal aan de kinderen.

Vanaf 17.00 uur kwamen de eerste bussen met de leerlingen aan bij het partijkantoor van de MFK. Iets later arriveerde de premier en heette hij alle kinderen van harte welkom.

Kerstsfeer
De premier liep met alle kinderen naar binnen om samen met hen en Garmes de kerstboom te versieren. Elk kind had een kleine decoratie gemaakt die in de kerstboom werd gehangen. Na het versieren werd het kerstdiner geserveerd en om de kerstsfeer compleet te maken klonk er kerstmuziek in de zaal. Aan het eind van de avond zorgden parlementariërs Gilmar Pisas en Monique Koeyers ervoor dat alle kinderen een kerstcadeautje mee naar huis kregen.

9 reacties op “Schotte serveert kerstdiner”

 1. @josefine, dat jullie rust willen kan ik mij helemaal voorstellen, maar die rust kunnen jullie alleen maar krijgen als je open kaart speelt en bijvoorbeeld begint met die screening. Zolang er vraagtekens zijn zullen jullie kritisch tot zeer kritisch gevolgd worden.
  Bon Pasku.

 2. als hij niet reist kan hij heel goed de bediening in.
  de hotels en restaurants zoeken goed bedienend personeel, dus……

  maar grote groepen zoals josefien, blijven met oogkleppen lopen, dus bij de volgende verkiezingen is hij weer het mannetje….

  hopelijk dan zonder Wiels, Asjes en Monk, want soms denk ik wel eens sommige dingen doet hij nog niet zo slecht, ondanks zijn relaties met VANDIS.
  maar alle regeringen bestaan uit vriendjes politiek.
  De PAR hadden toen ook grote zaken laten liggen en zijn in de oppositie heel zwak gebleken.
  kortom ik blijf voorlopig een zwevende kiezer……

 3. Het was een mooie gebeurtenis op het dappere Dodo collegio.
  Er werden schalen vol koekjes van eigen deeg gepresenteerd.

  Gerrit zij dat dit een pilot was en omdat het een succes was gaat hij hier op grote schaal mee door……. Het volk verdient het!

 4. @ josefine. Vertelt bert van geel net als jij niet de waarheid en dat noem jij de boel opzwepen? Je hebt hier al 2 maal zitten zaniken over 2 miljoen en de brandweer en dat is pas de boel opzwepen. Je hebt de klok horen luiden en weet niet waar de klepel hangt en gooi je alles door elkaar. Omayra Leeflang heeft als destijds minister van verkeer en vervoer vrijgemaakt voor de UNA, waar het water tot boven de lippen stond en zonder die 2 miljoen was het leed niet te overzien geweest. Mannetje Wiels heeft aangifte gedaan bij het OM en deze heeft vastgesteld, dat er NIETS onregelmatigs is gebeurd en dan dien je daarover verder je mond te houden. De brandweerkwestie was een zaakje van de toenmalige gezaghebber. Zij is daarvoor tijdelijk beloond met het interim-directeurschap van de Veiligheidsdienst en vervolgens heeft ze een plekje gekregen bij het hoogste adviesorgaan van de regering/het land nl. de Raad van Advies en is tevens directeur van het CTB. Met deze kennis kan je nu eindelijk je mond wassen en stoppen met leugens rond te strooien. Laat iedereen ook bert van geel niet zwijgen over de waarheid. Er valt genoeg te vertellen over deze regering met 5 niet ministeriabele ministers en als die opgehoepel;d zijn komt er pas rust in de ballentent. Pfffffff.

 5. Het Laatste Avondmaal. Of was dat nou bij die andere Pasku?
  Wat een schijnheiligheid… De kerstman moest m maar meenemen naar de noordpool en vlak voor aankomst de bocht wat scherp nemen. Komt schotte misschien ooit terug als captain Iglo. Heeft ie toch zijn eigen koninkrijkje

 6. @josefine,

  zou het kunnen zijn dat je heel goedgelovig bent?

 7. bert van geel, heb jij echt niets anders om te doen?
  Jij zit gewoon op z n hollkands de boel aan het opzwepen. en als de jioe di korsow gaat
  schreeuwen en op straat gaat, ga jij ook voorop lopen?.
  geef rust ja, en zo niet hou je kop.
  wij willen rust

 8. Alleen Stella zag ik niet en Wiels, George en Carlos ook niet lagen die in het kerststalletje
  Zag Ramsay ook lekker mee eten…. Potrètnan saká pa Ramsay Soemanta.

 9. Met al het geld dat MFK van Robbery dos Santos heeft ontvangen en waarover de partij angstvallig en in alle talen zwijgt is dit wel het minste wat de partij kon doen.