• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Evenementenorganisatie Amnesia Curaçao geeft al enkele jaren een groot nieuwjaarsfeest, maar dit jaar wil de organisatie wat teruggeven aan de maatschappij. De organisatoren  besloten dit jaar één gulden van elk verkocht kaartje te doneren aan de jongerenorganisatie Kiva Curaçao.

“Elk jaar tijdens de december feestdagen stroomt het eiland vol met studenten en Curaçao Young Professionals die weer naar huis komen voor de feestdagen en om hun familie te zien.” Amnesia weet hier alles van.

Braindrain
“Amnesia wordt elk jaar groter” verteld organisator Walid Samandar. “Dit betekent dat wij erg veel verschillende mensen bereiken, hier willen wij gebruik van maken om iets terug doen. Kiva is een jonge organisatie net als Amnesia, en wij doneren daarom ook graag een gedeelte van de opbrengst om hun te helpen de brain drain tegen te gaan. Des te meer Curaçao Young Professionals terugkomen, des te beter de toekomst van Curaçao kan worden.”

Samenwerken
Kiva is een platform die de meningen van de Curaçao Young Professionals in het buitenland vertegenwoordigt op politiek, economisch en sociaal gebied. Kiva strijd tegen het phenomeen brain drain, en wil de terugkeer van de uitlandige Curaçao Young Professionals bevorderen door middel van het platvorm. Kiva reageert enthousiast over de toezegging van Amnesia Curaçao. “Het is erg belangrijk dat wij, als Curaçao Young Professionals samen beginnen te werken, om zo een betere toekomst voor onze dushi Kòrsou te kunnen verzekeren, vandaar dat wij dit initatief van Amnesia erg waarderen. ” aldus Gino Jacobs, voorzitter van Kiva.

Feest
Amnesia Curaçao zal dit jaar op 31 december in het gebouw van WTC plaatsvinden. Meer informatie is te vinden op de website van amnesia. Meer informatie over de organisatie Kiva is te vinden hun website of via info@kivacuracao.com

2 reacties op “Amnesia Curaçao geeft terug”

  1. waaron 1 gulden? Zeg bedankt, een groep jonge entrepreneurs dat dit doen zodat wij kunnen genieten, en ook daarop een gulden weg geven, ze geven een vinger en je wilt de hand. Dit soort mensen zijn degene die echt goede donaties geven wanneer ze groot worden, zie dit als een start. WEES NIET GULZIG!

  2. Waarom maar 1 gulden en niet 2 gulden of 5 gulden?