CURAÇAO – Groen en frisheid moeten het beeld vormen in de binnenstad. Minister Nasser el Hakim (Economische Ontwikkeling), Curaçao Tourist Board (CTB) en Downtown Management Organization (DMO) zijn gestart met het initiatief ‘First Impression’ om toeristen een onvergetelijke eerst indruk te geven.

Met het initiatief wordt er een stap gedaan om het centrum van Willemstad te verfraaien. De smalle steegjes in Punda zijn aangepakt en opgefleurd met terracotta potten en mooie groene platen waardoor een wandeltocht door de binnenstad nog prettiger wordt.

Tevreden
Volgens Hakim is dit een belangrijk initiatief, zowel voor de bezoeker van de stad als voor de winkeleigenaren. Raygen Zuiverloon, directeur van DMO verklaarde ook erg tevreden te zijn over de samenwerking. “Wij zijn dankbaar dat de nieuwe regering mee wil werken met dit soort initiatieven en dit positieve project met zoveel toewijding steunt.”

4 reacties op “Een groen jasje voor de binnenstad”

  1. Geweldig, het worden mooie w.c.’s voor de wildplassers! IK neem aan dat de heer Hakim in de steegjes de urinelucht niet geroken heeft, noch de rioollucht die je zelfs op de hoek Columbusstraat/Wilhelminaplein tegemoet komt.

  2. DMO prijst de samenwerking. Ik ga er van uit dat zicht dit ook tot de winkeliers /zakenlieden uitstrekt. Dus instrueer deze belanghebbenden en laat ze de palmen/planten verzorgen. Best een dankbare taak voor het personeel. Idee: zet een (geplastificeerde) foto met naam van de vaste verzorger in de pot.

  3. Gaat Ivar Asjes in een Jasje rondlopen?

  4. Weer geldverspilling. Wie geeft deze armetierige cliché palmen straks water?